Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
A srácot ismertem már vagy 1,5 éve. Néha beszelgettunk, általában én írtam neki. Tudtam hogy van barátnője. Teljesen más városban lakunk egyébként. Idén “közelebb” kerültünk egymáshoz mint haverok mert talalkoztunk is. Persze nem kettesben, feljöttek haverjaival Pestre és akkor mondtam neki hogy talalkozzunk. Elmentunk enni négyen. Lefotoztam ot a titokban az asztalnal és kiraktam insta sztoriba. Úgy állítottam be mintha ketten lennénk... tehát a ket haverja nem latszodik rajta ... oda írtam egy szívet is... úgy éreztem magam hogy szerelmes vagyok és hogy végre velem van.....A barátnőjét direkt bekovettem instan majd ki hogy lássa a sztorit. Így is lett. Egyébként a srác nagyon semleges volt velem éreztem csak azért talalkoztunk mert hat kb konyorogtem neki és gondolom illedelmes akart lenni... ennek már fel éve egyébként
Amikor megtudta hogy lefotoztam ugye a barátnője által aki látta a kepet akkor nagyon össze vesztünk es elküldött melegebb éghajlatra
Azóta depis vagyok mert tudom velem kene lennie, jobban össze illunk (a beszélgetések alapján is, laza vagyok stb) és úgy érzem szeretem...
Azt a kepet nezegetem azóta ....
Lehet hogy beteges de azt akarom hogy velem legyen...
Szerintetek ha SMS-t írnék a srácnak hogy Mizu abból lenne baj? Csak mert mindenhonnan tiltott ...
Nagyon hiányzik...
Én: 20
Srác: 22
Barátnője: 22
2 éve vannak együtt.
De mi van ha csak nem mer kilépni a biztos kapcsolatábol.... néha mondta nekem fbn hogy veszekedtek és most hagyjam beken mert azon gondolkodik hogy tegye jobbá a dolgot és én mindig mondtam neki hagyja ott a lányt de nem tette
Lehet fel bele vágni az újba
Nem azért, de tőled én is félnék...
El kellene tudni fogadnod a "nem" választ. Ezt halál komolyan mondom. Mindenki, főleg te járnál jobban, mert észrevehetnél mást. Beteg dolog, amit csinálsz. A fényképének engedély nélküli felhasználása pl konkrétan bűncselekmény, és én bizony fel is jelentettelek volna érte.
Jézusom,te tényleg kezelésre szorúlsz.
Ez már beteges,amit művelsz.Bekavarsz szegény srácnak,aztán mintha mi sem történt volna ráírnál?! Én is félnék tőled
Nem az hogy semmi sem történt
Beszelgettunk sokat, talalkoztunk ....
Írnék neki hogy boldog új évet és hogy sajnálom és hogy Miujsag van
Lehet már kidobta azt a p..csat
Letiltott mindenhonnan akkor, ezért írnék neki SMS-t mert a száma megvan.
Csináltam most egy kamu fbt és megnéztem ... együtt van még a lánnyal ....... az a baj két éve együtt vannak és boldognak tűnnek .... mikor beszelgettunk akkor már a srác az eljegyzesrol beszélt .... hogy majd feleségül veszi
De még ahogy látom nem tette meg mert az van kint hogy kapcoslatban
Képeket nem látok gondolom csak ismerős láthatja
Lehet hogy rám vár ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!