Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznált. Hogyan felejtsem el?
Juj, szegényem:(
Foglald le magad, járj el szórakozni a barátnőiddel, ismerkedj új emberekkel.
Próbáld mindig lefoglalni magad!!:)
Hajrá :)
Emlékeztesd magad minden percben, amikor szenvednél miatta, hogy csak kihasznált.
Normális embernek ennyi simán elég a kiábránduláshoz.
Ha te nem vagy képes ezt a helyén kezelni, fordulj szakemberhez!
"Hónapokig szórakozott velem, hogy szeret engem, de nem lehetünk együtt"
Te jó partner voltál ebben a kihasználásban. Le kellett volna építeni legkésőbb egy hónap után. Ha egy ilyen komolytalan férfi után sóvárogsz fél évvel azután, hogy véget ért a kapcsolat(?), keress fel egy szakembert!
Nem értem.
Hol van ebben a sztoriban a kihasználás?
" ...nem lehetünk együtt, ekkor mindenféle mondvacsinált indokot hozott fel, hogy miért nem."
Itt az volt a bajod, hogy nem akar lefektetni,
"...Aztán egyszer elég konkrétan bepróbálkozott nálam, én viszont nem akartam."
itt meg az, hogy leakart fektetni.
"...Én viszont naivan azt hittem, hogy komolyak a szándékai és beleszerettem."
Mi az, hogy "komolyak a szándékai"?
Elutasítottad, akkor mit akarsz?
Gondoltad, hogy elrohan az ékszerészhez és megkéri a kezed?
Ha úgy vesszük, te ugyanúgy hülyítetted, csak ő nem volt rá vevő és lelépett.
Nos, én nem vagyok benne biztos, hogy elejétől fogva kihasznált. Elképzelhető, hogy az elején még valóban kapcsolatot akart veled létesíteni, csak ugye nem lehetett.
Mivel nem lehetett, továbblépett, nem nyűglődött tovább olyan partnerrel, akivel úgysem lehet komolyat tervezni. Amikor továbblépett, már nem kötötték érzelmek hozzád, vígan állíthatott tehát választás elé, hisz nem volt vesztenivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!