Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem éri meg ezen rágódnom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éri meg ezen rágódnom és felejtsem el vagy fogjam a betegségére?!

Figyelt kérdés
Hónapokkal ezelőtt találkoztam a gyerekkori plátói szerelmemmel.Rengeteget beszélgettünk, kiderült hogy depressziós. Elmondta, hogy szeret annyi év után is és hogy velem képzeli el a jövőjét. Az ezt követő időszakban hol eltűnt napokra, hol pedig az édesapja hívott fel azzal, hogy segítsek neki mert a fia a pszichiáterek előtt még látni akar. Végül hozzám költözött, hátha a segítségemmel túljut a depresszióján. Éjjel nappal támogattam, majd lassan azt vettem észre, hogy függök tőle. A barátaim és a családom próbáltak figyelmeztetni azzal kapcsolatban, hogy mennyire manipulál de nem akartam tudomásul venni. Majd közölte velem, miután sikerült elvinnem orvoshoz, hogy pár napig megpróbálja milyen a régi élete, hátha visszazökken, de visszajön hozzám.Ennek már egy hete. Van, hogy 2 napig nem keres, majd közli, hogy szeret, az ezt követő napon pedig engem hibáztat azért, mert mellettem nem volt produktív. 2 napja nem beszéltünk..Egy normális ember ezt lezárná, de engem zavar az, amit tesz velem. Mikor megkértem arra, hogy küldjön végre el, azt válaszolta, hogy én csak végletekben gondolkodom és nem akarja lezárni. Mondjátok, hogy nem éri meg ezen tovább rágódnom, vagy próbáljak mindent a betegségére fogni?
2018. máj. 18. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Te sem vagy egészséges, ha eltűröd, hogy csicskáztasson a másik meg leszarjon.

Tudod, csak azzal lehet ezt tenni, aki hagyja, bár normális ember nem kezd alapból mentális beteggel, mert meggógyítani nem fogja tudni, ellenben jól tönkremegy ő is.

2018. máj. 18. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Mentalisan beteg emberekre nem vesztegetjük az idonket. Vagy ha megis ilyen ostobak lennenk, akkor nem jovunk ide panaszkodni, hogy vajh' miert nem funkcional normalisan a kapcsolat es miert es mikor lehetne normalis megis.
2018. máj. 18. 14:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van. Az ez egy mentségem van, hogy még azt a srácot látom benne, aki régen volt. Azaz, erre az emlékképre építkeztem eddig és valószínüleg ezért is tudott manipulálni. Naiv vagyok, hiszékeny és nem, nem azért voltam vele eddig együtt, hogy "majd én megmutatom", hanem azért mert szerettem volna ha jobban lesz.
2018. máj. 18. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Basszus az en sztorim is hasonlo :/

Es le lehet pontozni az elsö kettöt de abszolut igaz, amit irtak. Sajnos.

2018. máj. 18. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szociális munkásosat vagy pszcihológusosat akarsz játszani,rajta!
2018. máj. 18. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak egy sith gondolkodik végletekben!
2018. máj. 18. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem készültél fel arra, hogy milyen egy depressziós emberrel lenni, és emiatt felfalta a negatív energiája a te életerőd. Nem tudsz segíteni depresszióson, maga kell akarjon felállni, csak akkor lehet bármiben is őt segíteni.

Voltam egy klinikai depresszióssal 3 hónapig, de rájöttem, hogy nem vagyok a Terézanya, hogy én mentsem meg, nincs ilyen hatalmam. Legyen eszed, szerezd vissza az életed!!!

28n

2018. máj. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!