Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ugyan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ugyan olyan legyen mint règen? Marcangol a bűntudat kikèszültem teljesen Nem akartam ilyet tenni

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal telefonban es lefeküdtem mással. Nagyon nagy hibát követtem el

Rájöttem,hogy nem tudok nèlküle èlni

Viszafogadott.

2018. dec. 31. 07:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Akkor legyen úgy. Legyetek boldogok. Még az is meglehet hogy megváltozik ojan harmincas kora környékén és elkezd jobban értékelni téged és a kapcsolatotokat. De te sem látod majd örökké így a világot. Pár éven belül 23-25 éves korod környékén majd meglátod miről beszélünk. Nem érdemes bizonygatni hogy mi lesz majd ezután annakidején is ezért tartottam a történelem tanítását értelmetlen dolognak mert 100-ból 10 ember ha tanul és okul az idősebb generációktól valamit. Hát sok sikert.

Volt egy haverom kb annyi idős volt akkor mint a te pasid és a lány kb 6-7 évvel volt fiatalabb. Nos a lényeg hogy ők is kb 5 évet voltak együtt . Azthiszem valahol az eljegyzés és a házvásárlás előtt a csajsz kihátrált a dologból és szakítottak. Igazából nem sokat beszélt róla haver. Én úgyláttam akkor mint most nálad ebben a helyzetben hogy bizony a korkülömbség kiütközik és most lehet engem kövezni de szerintem ez van.Hugom megint csak ugyan így járt. Szegény összejött egy idősebb sráccal.Azthiszem 4 évig voltak együtt. Hugom többett szeretett volna de ebben nem volt partner a srác. Passzív volt a kapcsolatban ivott is és úgyvettem észre hogy csak egyre lejebb csúszik.Természetesen mióta szétmentek a srác semmit sem változott.Ugyan ezt a passzív kapcsolatot látom most nálad.

Nem hiszem hogy nyámnyila csaj vagy ha annak tűntél volna nem is ien kommenteket kapsz csak szerettükk volna fölhívni a figyelmed arra ami valószínűleg történni fog.

2019. jan. 1. 10:15
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem kövezlek meg! Nagyon bűntudatom van h megcsaltam! Egyszerűen lelkileg kikészültem! Nagyon kikêszültem ! Soha nem tettem még ilyet!
2019. jan. 1. 13:45
 33/34 A kérdező kommentje:
Majd találkozzunk idővel aztán kiderül,hogy mi lesz! De nem tudok a szemébe nézni sem!
2019. jan. 1. 13:47
 34/34 anonim ***** válasza:
Az élet nem számítógépes program, kérdező. Itt be műxik a Ctrl+Z billentyűkombináció. Második esély nincs. Ha elba5ztad, tanulj belőle, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát.
2019. jan. 1. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!