Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ugyan olyan legyen mint règen? Marcangol a bűntudat kikèszültem teljesen Nem akartam ilyet tenni
Szakítottam a párommal telefonban es lefeküdtem mással. Nagyon nagy hibát követtem el
Rájöttem,hogy nem tudok nèlküle èlni
Viszafogadott.
Akkor legyen úgy. Legyetek boldogok. Még az is meglehet hogy megváltozik ojan harmincas kora környékén és elkezd jobban értékelni téged és a kapcsolatotokat. De te sem látod majd örökké így a világot. Pár éven belül 23-25 éves korod környékén majd meglátod miről beszélünk. Nem érdemes bizonygatni hogy mi lesz majd ezután annakidején is ezért tartottam a történelem tanítását értelmetlen dolognak mert 100-ból 10 ember ha tanul és okul az idősebb generációktól valamit. Hát sok sikert.
Volt egy haverom kb annyi idős volt akkor mint a te pasid és a lány kb 6-7 évvel volt fiatalabb. Nos a lényeg hogy ők is kb 5 évet voltak együtt . Azthiszem valahol az eljegyzés és a házvásárlás előtt a csajsz kihátrált a dologból és szakítottak. Igazából nem sokat beszélt róla haver. Én úgyláttam akkor mint most nálad ebben a helyzetben hogy bizony a korkülömbség kiütközik és most lehet engem kövezni de szerintem ez van.Hugom megint csak ugyan így járt. Szegény összejött egy idősebb sráccal.Azthiszem 4 évig voltak együtt. Hugom többett szeretett volna de ebben nem volt partner a srác. Passzív volt a kapcsolatban ivott is és úgyvettem észre hogy csak egyre lejebb csúszik.Természetesen mióta szétmentek a srác semmit sem változott.Ugyan ezt a passzív kapcsolatot látom most nálad.
Nem hiszem hogy nyámnyila csaj vagy ha annak tűntél volna nem is ien kommenteket kapsz csak szerettükk volna fölhívni a figyelmed arra ami valószínűleg történni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!