Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ugyan olyan legyen mint règen? Marcangol a bűntudat kikèszültem teljesen Nem akartam ilyet tenni
Szakítottam a párommal telefonban es lefeküdtem mással. Nagyon nagy hibát követtem el
Rájöttem,hogy nem tudok nèlküle èlni
Viszafogadott.
19-èves lány vagyok a párom 25. Nem lakunk együtt!
Nagyon megbántam es vhogy ra gondoltam utana sokat sírtam h mit tettem !
Ha valóban szeretted volna, akkor nem tudtad volna megtenni, amit tettél. Bosszúból, haragból sem. Ha valakit szeretsz, akkor nem az az első dolog, amit megteszel, miután elveszítetted, hogy beugrasz más ágyába. Azért nem, mert el sem tudod képzelni, hogy hozzád érjen más.
Megtehetitek, hogy csináljátok, amit eddig, de ha ilyen könnyen felül tud emelkedni azon, hogy mással voltál, az elég beszédes.
Sajnálom. Fiatal vagy, és tanultál belőle. Más ágyába rohanni amíg nem vagy biztos magadban nagyon nagy marhaság.
Ha nem tudod őt elengedni, akkor ne engedd el. Majd alakutok valamerre. Elkeseredettségből tetted, amit tettél, mert az önbizalmadnak nem tesz jót a közönye. Mégis magadnak ártottál a legtöbbet ezzel.
Kerdezo. Nagyon fiatal vagy, a srachoz is. Egy durvan alarendelt szerepben vagy a baratod altal, amit nem szegyel az orrod ala dorgolni. Lehet ott is laksz nala, most pedig kulloghatnal haza a szuleidhez. A megcsalas valoban egy olyan bun, ami utan az tudatalattid szepen kicsinal, de itt elobb volt a szakitas, legalabbis a logikai sorrend ez. Ne menj vissza hozza, egyaltalan nem banik jol veled, nincs az a penz, ami miatt maradnod kene. Azon gondolkozz el, hogy hova tudsz menni, nem azon, hogy hogyan tudnal maradni.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!