Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el ezt sokan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ezt sokan?

Figyelt kérdés

Ha valaki a párjának köszönhetően él magas színvonalon.

Én is ismerek ilyen párt, a férfi nagyon jól keres, a lány 4 év otthon lét után most ment el dolgozni először 4 órába, de eddig is és most is jól él.

Az olyan programok, mint a külföld, síelés, drágább sportok, havonta legalább egy utazás vagy koncert, náluk alap, ahogy a mindennapi éttermezés is.

Lényegében minden hétvégén mennek valahová.

Illetve a lány a minőségi dolgokat szereti, szóval ha technika, akkor csakis Apple, ha ruhák akkor csakis a magasabb árkategória (egy farmer 30-40 ezer és hasonlók), smink és kozmetika Dior, Chanel, fodrász 40 ezer per alkalom...

Nyilván jól megvannak, ha ennyi ideje együtt vannak,és nyilván működik így, ha eddig nem változtattak.

Miért tartják ezt sokan elítélendőnek?

Onnan tudom, hogy ismerem a lányt, és szokta mondani, mit vett, hol volt, mi mennyi.

Én nem vagyok ez a kategória, az én párom is jól keres ugyan (majdnem ugyanannyit), de nekem jó a turi meg a dm saját márkás, sose voltam kimondottan oda a márkás dolgokért (persze engem is elítélnek sokan, mert a párom többet keres, szóval még csak mutogatni se kell igazából)

2018. dec. 30. 11:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Mert irigyek! Nem kell ilyennekkel foglalkozni!
2018. dec. 30. 11:24
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Irigység, önigazolás. Te is ezt csinálod. Tudod nem csak az olcsó szar meg a túlárazott szar van. Az ha telik valakinek minőségre, de kivagyiságból csak azért is a gagyit veszi, az pont ugyan olyan baromság, mint 40ezerért farmert venni.
2018. dec. 30. 11:29
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem veszek gagyit semmiből.

Azt veszem, amit szeretek és bevált. Mivel korábban nem így álltam anyagilag, akkor valóban csak az olcsó dolgokra tellett, volt időm kitapasztalni, mi a jó azok közül.

Minek cseréljem le, ha bevált, csak azért, mert van drágábban is?

(a ruhákat meg elvből veszem másodkézből, és akkor is így tennék, ha egy nullával többet keresnék)

2018. dec. 30. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

30 ezerert nem kapsz gucci farmert csak retrot. Az nem luxus. Vagy a hamisitvanyokat veszi. A tobbi meg ellenorizhetetlen ugyis.

Az apple se luxuscikk.

Te jobban beosztod a penzt az biztos. Ertelmesebb dolgokra koltesz.

2018. dec. 30. 11:36
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
Ismered azt a szép magyar mondást, hogy más szerszámával veri a csalánt? Na, itt pont ez van, azért!
2018. dec. 30. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Lehet egy off kérdésem?

Mi az elv a turi mellett?

(Tényleg érdekel, nem kötözködés!)

2018. dec. 30. 12:08
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
"Mi az elv a turi mellett"? Hm... férfiként én csak annyit mondok, hogy ezer forintból kilóra 6x jobb minőségi angol gyapjú/pamut tartalmú pólót tudsz venni, míg a H&M -ben árult felmosórongyok 6ezerért. Szerinted melyik éri meg jobban?
2018. dec. 30. 12:29
 8/13 A kérdező kommentje:

6, Megpróbálom elmagyarázni, bár nem biztos, hogy átjön.

Egyrészt azért, mert így jobban érzem magam, jobb a lelkemnek. Szeretem a régi, vagy réginek látszó dolgokat, mindegy, hogy az ruha, táska, bútor....

Ill a környezetvédelmi elgondolás is szimpatikus.

2018. dec. 30. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Én csak azokat ítélem el ezen rétegen belül, aki úgy viselkedik/nyilvánul meg, mintha a színvonal amin él, az ő érdeme lenne.

32/f

2018. dec. 30. 13:48
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Senkit nem ítélek el, ha nekik így jó, akkor éljenek így, legyenek boldogok.

Viszont a magam részéről lesülne a bőr a pofámról, ha pucér seggel, merő lustaságból egész nap otthon ülve követelőznék a páromnak az ilyen-olyan drága, márkás cuccokért vagy akár csak elfogadnék tőle ilyesmit. Más az, ha valaki betegség vagy egyéb ok miatt nem tud x ideig dolgozni, és addig a párja tartja el és más, amikor csak meresztem a seggem otthon, de egyébként a lustaságon kívül más oka nincs annak, hogy nem dolgozom. Persze a háziasszonyok is más kategória, de ők legalább megfőznek, nevelik a gyerekeket, rendben tartják a házat és nem a férjükkel vitetik el magukat étterembe minden nap.

2018. dec. 30. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!