Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben hibáztam? Hogyan kellett volna ezt a kapcsolatot kezelnem?
Szerintem egy hibát vétettél, hogy sokáig elnézted neki a hülyeségeit, műsorait, amit levágott. Ezen kívül szerintem mást nem tudtál volna tenni.
30N
Hát ezt leginkább úgy, hogy bele sem kezdesz.
Van egy haverom, ő élt egy ilyen fospocsék kapcsolatba éveken át. Aztán azt mondta, hogy azt hitte, hogy az ő trágya kapcsolata a normális, mert a szülei is állandóan tányérokat dobáltak egymáshoz.
Azèrt "utálnak", mert az ő verzióját ismerik. Ki tudja mit hordott össze. Ne foglalkozz vele/velük. Már így is sokat eltűrtèl neki, mentálisan nem èp az biztos.
Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Volt egy ilyen "kapcsolatom" fiatalabb koromban, másfél évig tartott.
Ő is ex-drogos, később már "csak" alkoholista, ideggyenge, részegen agresszív, manipulatív sz@r alak. Neki is én voltam "élete szerelme" (előttem meg az elődöm, mindig az aktuális csaj, akin lelkileg-fizikailag élősködhetett).
Elhiteti, hogy nála jobban még sosem szeretett téged senki. Hogy veled majd "megváltozik". Érhetsz is el nála apróbb eredményeket (az én lúzerem szakmát, állást szerzett mellettem, előtte évekig semmije sem volt), de az alaptermészete sosem fog változni.
Persze, tud nagyon kedves, és figyelmes is lenni. Erre szükség is van, különben hamar repülne. De soha nem lesz a társad, a támaszod, mindig a kolonc lesz, akinek az idegbaját kezelgetheted, míg rá nem mész te magad is.
Az utolsó fél évben én a fejem búbjáig feketében jártam. Depressziós voltam. El akartam hagyni, de mindig visszabőgte magát. Vagdosta a kezét. Zsarolt. Egyszer részegen betörte az orrom.
Végül bátyám mentett meg. Elvitt engem vidékre, ahol új környezet, új emberek vártak. Fellélegeztem. Másfél hónap után hazajöttem, és kiraktam. De nem volt egyszerű. Egyszer vidékre is utánam jött, ajándékot hozott, hivogatott éjjel-nappal, míg a két bátyám le nem állította. Akkor már én is piáztam, mint ő.
De végül helyrejöttem. Azóta az ilyen selejt sz@roknak én magam adnam a pengét a kezükbe, hogy megszabadítsák maguktól a világot.
Jól gondold meg, mit érsz meg önmagadnak, kérdező. És készülj fel. Ha valóban érzi majd, hogy befejezted vele, mindent el fog követni, hogy ne tudd kirakni. Mert ezek belőlünk élnek. Az empátiánkból, a szeretetünkből. De csak fájdalmat adnak cserébe.
Milyen környezete "utál"? Akik szintén "rosszak" vele (barátai, stb)?
Ez az ember qrvára nem normális, nem tudom észrevetted-e..
És az sem az, ha mindig a körülöttelévőket állítja be a rossznak.
Komolyan nem értem, megszabadultál egy dilettánstól, az egyetlen kérdésednek az kellene lennie, hogy egyáltalán miért húztad ennyit, nem azt, hogy hogy kellett volna kezelned.. Illetve erre is van válasz, legközelebb már előbb hagyd ott.
Az ilyen emberen nem tudsz segíteni, neki kell megoldania a problémáit. Viszont 10-ből 9 ember képtelen a változásra, hacsak nem éri valami tragédia ami árán észbe kap. Sajnos ezzel érdemes tisztában lenni.
Örülj neki, hogy megszabadultál a dühkitöréseitől, a pszichés bajokkal küzdő frusztrált idiótától, akire számítani sem tudtál, mindennek tetejében le is húz(ott volna) hosszú távon téged is. Mit gondoltál, hány évig húznád még mellette így? Meg mik ezek a fenyegetések? Elvágj a torkát?
Nem gyanús, hogy normális ember nem fenyeget ok nélkül ilyenekkel csak úgy?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!