Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben hibáztam? Hogyan kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben hibáztam? Hogyan kellett volna ezt a kapcsolatot kezelnem?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal novemberben, amit nem tudott elfogadni akkor. Utána pár napig normális volt, irogatott majd megint bekattant. 2 hónapja hónapja az utolsó pillanatban mondta h másnap sütögetés lesz. Mondtam, hogy nem jó, oktatásom van, 3 vizsgám lesz, állásom múlik rajta, besértődött, hogy nem akarom megismerni a barátait. Aztán hív hajnal 5körül, hogy átjön. Mondtam, hogy ne jöjjön olyankor, akkor találkozzunk délután, utána meg mehet sütögetni. Ezen úgy kiakadt, hogy azt mondta, ő egy szar értéktelen ember és mindenkinek az lesz a legjobb, ha megöli magát és felmegy a lakásba fog egy kést, elvágja a torkát. Egész nap hívtam. Nem értem el, felhívztam a szüleit, ezen kiakadt, hogy sohatöbbet ne keressem. Mégis átmentem. Mire kiderült, hogy ő csak “büntet”. Ott ült mellettem és sírt, hogy mennyire rossz ember és mindenkinek csak rosszat okoz… Egy hétre rá, mondtam neki, hogy tudom, hogy haverokkal vagy, de nagyon nem szeretnék egyedül lenni, kivagyok teljesen, mert apukám rosszul lett. Mondta, hogy nyugodtan menjek át, elkészültem. Hívtam, hogy akkor mégis hova kell menni, ezen teljesen kiakadt, ordított velem a telefonba. Majd akkor ő még hajnalban felhívott, hogy átjön. Nem jött, másnap szakítottunk. Hétfőn már írt, hogy túlreagálta, velem akar lenni, fontos vagyok, nem akar elengedni. Majd jöttek a kattanások. Addig csinálta, amíg átmentem hozzá, és mondtam, hogy nem bírom, vagy szakítsunk, vagy béküljünk ki, de azzal amit csinál tönkretesz. Kis időt kért,mondta, hogy mostanában sokszor feszült, de nem akar engem bántani, mondtam, hogy jó, türelmes leszek. Megbeszéltük, hogy együtt vagyunk, tiszta lap, pár napig megint minden jó volt, aztán megint bekattant. Volt, hogy átjött, néztünk egy filmet, kérdeztem valamit, leordított. Mikor elsírtam magam megkérdezte, hogy miért sírok, majd oldalra fordult és aludt. Másnap reggel, mintha mi sem történt volna. Mindig a fáradtságra fogta. Az utolsó csepp az volt, mikor betegen főztem neki, majd azt mondta az neki nem jó, neki hús kell, süssek azt. Majd nem jött, mert munka után elment inni. Akkor szakítottam vele. Sírt, hogy nem akar elengedni, szeret, neki nem kell más. Könyörgött, hogy aludjak ott, mondtam nem. Lementem a taxihoz, utánam szalad, hogy jön velem. Másnap is, hogy ő nem akar elveszíteni, meg szeret. Mondom én is szeretlek, erre ő, hogy akkor miért nem adok egy esélyt. Mondtam, hogy ennyi esélyt már nem tudok adni. A szakítás után 2 hétre mondta a telefonba, hogy sajnálatból volt velem. Elfogadom, legyen így. Sokszor mondtam neki, hogy ha nem szerelmes belém, ne legyünk együtt.,ha nem boldog velem, vagy neki egyedüllét kell, megkapja, ha úgy gondolja ismerkedjen másokkal?!. Beszéltünk arról is, hogy jót tenne neki a pszichológus ő is mondta, hogy gondolkodott rajta. 7 évig volt egy kapcsolatban, ahol a másik fél nem becsülte meg, az utolsó 1 évben hozzá sem szóltak egymáshoz. Régen drogproblémái voltak. Sokszor mondta, hogy a barátai kihasználják, nem becsülik, otthon is csak a rosszat kapja. Most én vagyok beállítva rossznak, mindenki a környezetéből “utál” és nem tudom mit tettem.
2018. dec. 29. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egy hibát vétettél, hogy sokáig elnézted neki a hülyeségeit, műsorait, amit levágott. Ezen kívül szerintem mást nem tudtál volna tenni.

30N

2018. dec. 29. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt leginkább úgy, hogy bele sem kezdesz.

Van egy haverom, ő élt egy ilyen fospocsék kapcsolatba éveken át. Aztán azt mondta, hogy azt hitte, hogy az ő trágya kapcsolata a normális, mert a szülei is állandóan tányérokat dobáltak egymáshoz.

2018. dec. 29. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azèrt "utálnak", mert az ő verzióját ismerik. Ki tudja mit hordott össze. Ne foglalkozz vele/velük. Már így is sokat eltűrtèl neki, mentálisan nem èp az biztos.

Örülj, hogy megszabadultál tőle.

2018. dec. 29. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen "kapcsolatom" fiatalabb koromban, másfél évig tartott.

Ő is ex-drogos, később már "csak" alkoholista, ideggyenge, részegen agresszív, manipulatív sz@r alak. Neki is én voltam "élete szerelme" (előttem meg az elődöm, mindig az aktuális csaj, akin lelkileg-fizikailag élősködhetett).

Elhiteti, hogy nála jobban még sosem szeretett téged senki. Hogy veled majd "megváltozik". Érhetsz is el nála apróbb eredményeket (az én lúzerem szakmát, állást szerzett mellettem, előtte évekig semmije sem volt), de az alaptermészete sosem fog változni.

Persze, tud nagyon kedves, és figyelmes is lenni. Erre szükség is van, különben hamar repülne. De soha nem lesz a társad, a támaszod, mindig a kolonc lesz, akinek az idegbaját kezelgetheted, míg rá nem mész te magad is.

Az utolsó fél évben én a fejem búbjáig feketében jártam. Depressziós voltam. El akartam hagyni, de mindig visszabőgte magát. Vagdosta a kezét. Zsarolt. Egyszer részegen betörte az orrom.

Végül bátyám mentett meg. Elvitt engem vidékre, ahol új környezet, új emberek vártak. Fellélegeztem. Másfél hónap után hazajöttem, és kiraktam. De nem volt egyszerű. Egyszer vidékre is utánam jött, ajándékot hozott, hivogatott éjjel-nappal, míg a két bátyám le nem állította. Akkor már én is piáztam, mint ő.

De végül helyrejöttem. Azóta az ilyen selejt sz@roknak én magam adnam a pengét a kezükbe, hogy megszabadítsák maguktól a világot.

Jól gondold meg, mit érsz meg önmagadnak, kérdező. És készülj fel. Ha valóban érzi majd, hogy befejezted vele, mindent el fog követni, hogy ne tudd kirakni. Mert ezek belőlünk élnek. Az empátiánkból, a szeretetünkből. De csak fájdalmat adnak cserébe.

2018. dec. 31. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi törtènt azóta?
2019. febr. 18. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen környezete "utál"? Akik szintén "rosszak" vele (barátai, stb)?

Ez az ember qrvára nem normális, nem tudom észrevetted-e..

És az sem az, ha mindig a körülöttelévőket állítja be a rossznak.

Komolyan nem értem, megszabadultál egy dilettánstól, az egyetlen kérdésednek az kellene lennie, hogy egyáltalán miért húztad ennyit, nem azt, hogy hogy kellett volna kezelned.. Illetve erre is van válasz, legközelebb már előbb hagyd ott.

Az ilyen emberen nem tudsz segíteni, neki kell megoldania a problémáit. Viszont 10-ből 9 ember képtelen a változásra, hacsak nem éri valami tragédia ami árán észbe kap. Sajnos ezzel érdemes tisztában lenni.

Örülj neki, hogy megszabadultál a dühkitöréseitől, a pszichés bajokkal küzdő frusztrált idiótától, akire számítani sem tudtál, mindennek tetejében le is húz(ott volna) hosszú távon téged is. Mit gondoltál, hány évig húznád még mellette így? Meg mik ezek a fenyegetések? Elvágj a torkát?

Nem gyanús, hogy normális ember nem fenyeget ok nélkül ilyenekkel csak úgy?..

2019. febr. 18. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott hibáztál, hogy a bábja voltál. Ha tartod magad valamire, kiiktatod az életedből.
2019. márc. 19. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem a válaszolók miért vannak ennyire kiakadva. A kérdező egy ilyen pszichopatába bele is szeretett!! Szóval ha neki ilyen mentális beteg pasi kell, mert mellette "érez" akkor legközelebb is egy ilyennel fog összejönni. A normálisakat észre sem veszi.
2019. márc. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!