Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatot nem találok, akkor lehet, hogy kénytelen leszek egy szexkapcsolattal beérni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, az már a vég lenne, sosem akartam ilyet... de egyszerűen nem jön össze semmi. A nekem tetsző férfiak vagy foglaltak, vagy nem érdeklődnek irántam, vagy nem akarnak kapcsolatot.2018. dec. 9. 19:40
1/14 anonim válasza:
És mondjuk az miért nem opció, hogy megkeresed magadban a hibát, és kijavítod?
2/14 A kérdező kommentje:
Van egy sor hibám, az tény... nem vagyok egy jackpot. De azt nem tudom, hogy a férfiakat pontosan mi zavarja.
2018. dec. 9. 19:46
3/14 anonim válasza:
még akár a végén kénytelen leszel beérni
velem
5/14 anonim válasza:
Férfi vagyok és egy jó darabig ugyanezzel a dilemmával küszködtem, aztán meguntam az 'igazira' várakozást, és belement egy szexkapcsolatban, aztán megint,és így tovább. Azóta sokkal jobb a közérzetem és baromira megnőtt az önbizalmam, ami mondjuk semmiképpen nem hátrány.
6/14 anonim válasza:
Ha a ligádon felüli férfiaknál próbálkozol, akkor ez vár rád.
7/14 anonim válasza:
Bezzeg privát kérdésre nem válaszol, mint a legtöbb tipikus "orrát fennhordja, de azért reklamál" pi**a...
8/14 anonim válasza:
Ne szűkítsük le ennyire a kört. Van például barátság extrákkal is.
9/14 anonim válasza:
Azon mennyire gondolkoztál már el, hogy túl magasak az elvárásaid ahhoz képest, amit nyújtani tudsz?
10/14 anonim válasza:
"A nekem tetsző férfiak vagy foglaltak, vagy nem érdeklődnek irántam,"
Szerintem te nem vagy tisztában azzal, hogy mennyira vagy jó nő.
Amennyiben elmúltál 16 éves, ez komoly gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!