Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly bajok vannak a barátomnál vagy csak ez szerintem nem teljes ok?
33 évesen ez eléggé nagy baj, én már huszonévesen eltakarodtam nem csak otthonról, de az országból is. Nemsokára költözök haza (Istenem, de várom már!) és azonnal veszek egy lakást. :)
A barátodnál gondok vannak, nem nőtt még fel érzelmileg. Egy felnőtt férfi nem akar az anyjával élni, ha teheti. Akkor se, ha amúgy imádja az anyját. Nálam is ez a helyzet, meghalnék édesanyámért mert mindent megadott, amit egy szegény, alsó-középosztálybeli nő tudott a gyermekének. De vele élni harmincasként? Ki van zárva.
Én az ilyenekkel össze se jövök, de ezután főleg dobnám. Feltételezem kinéz valahogy, meg jól farkal, de ezen kívül valszeg semmi érdemit nem ad neked. Akinek ez kielégítő 30 évesen, annak gratulálok.
27N
Igen, igazad van: első lépésként ne vegye meg a lakást.
Költözzetek össze egy albérletbe, hogy egyáltalán működik-e a kapcsolatotok együtt élve. Kapásból mindenki a barátodat ítéli el, mamahotel így, meg úgy.. ha jól értem már kint élt külföldön, ott dolgozta össze a lakásra valót, tehát már függetlenedett.
Senki nem kérdezte meg, Te mit tudsz felmutatni 30 évesen az albérleten kívül? Ne bántódj meg, csak annyira egyoldalúan lett megítélve ez a helyzet, pedig semmi többet nem tudunk.
Én nő létemre, biztos inkább közös albérletbe költöznék, alaposan megismerni egymást.. aztán jöhetnek a közös dolgok. Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!