Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét alatt ellehet felejteni egy hosszabb többéves kapcsolatot?
Lehet te tényleg ennyivel jobban tetszel neki, mint az előző.
De akkor az előzővel minek volt 3 évet? Hogy legyen egy biztos szexpartner?
Ha meg őszintén szerette a csajt, hogy tudta lezárni 2 hét alatt?
Ez mindenképpen vet fel kérdéseket a srác jellemével kapcsolatban.
Van 2 ismerösöm. anno együtt voltak 5-6 évig, már szinte a lány ott lakott a srácéknál. A lány szakitott a sráccal egyéb okok miatt, és a szakitás után 2-3 héttel lett egy uj párja akivel kb. 3-4 éve van együtt.
A srác sokáig nem tudta feldolgozni,de lett végül neki is szakitás után pár hónappal barátnője kb 3 évig voltak együtt és kb 1-2 hónaja szakitottak és a srácnak lett valakije. Nála tudjuk h exét nem felejtette el, neki a jelenlegi csaj potlás. Ha szar volt a kapcsoalt el lehet felejteni.
ÉN 1,5 évig jártam durván exemmel..szar volt a kapcsolat többszőr kirugtam stb. Kirugás után 2 nappal megismerkedtem a párommal és megismerkedés után 2 héttel egyött voltunk és azóta is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!