Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátommal nagyon jó volt a szex, a barátom a közelébe se ér, pedig szeretem. Mit tegyek? Én várok túl sokat, vagy a barátom rossz a szexben, esetleg önző is?
Az exem már nincs a képben, nem is egy városban élünk, nem tartjuk a kapcsolatot már lassan egy éve. Viszont még néha eszembe jut, főleg amikor szexelek a barátommal. Neki 17 centis farka volt, amit az elejétől nagyon jól használt, az ágyban is pont annyira volt domináns, hogy sokszor mondta mit csináljunk vagy rakosgatott ha kellett, de nagyon szeretett nyalni, bújós is volt, de közben amikor kellett irányító volt, szóval mindenben pont jó. Ha együtt aludtunk, akkor mindig volt gondolkodás nélkül este 2-3 menet, aztán még másnap délelőtt 1-2.
Barátomnak olyan 13-14 cm van, nyalni nem nagyon szeret inkább az látszik rajta hogy kötelességből csinálja, azt se jól, de a farkát már adná a számba nagy lelkesen tíz percre két perc nyalakodás után. Ha én nem szólok hogy váltsunk pózt, akkor képes lenne kivétel nélkül mindig ugyanabban az egy pózban befejezni, amiben elkezdtük, ami néha úgy is jó, de azért többnyire szoktak váltani az emberek közben. Nem irányít, ha rajta múlna szerintem én is csinálhatnék mindent. Egyszer kicsikartam belőle, hogy este 2 menet legyen és másnap napközben(majdnem egy nappal később) még 1, de azt mondta arra is, hogy nagyon megizzasztom, ezt a gyakoriságot nem fogja mindig bírni. És még nem volt orgazmusom vele három hónap alatt, mióta csináljuk.
Négy férfi volt az életemben, közülük ez a legutóbbi exem vezet toronymagasan, a többieket nem bántani akarom, de nem tudom hogy tanultak szexelni, pedig egyikük sem volt szűz már, barátomnak sem én voltam most az első.
24/L
Leírás alapján azt vettem ki, hogy tök más az igényetek e téren, egyrészt.
Másrészt, hogy ő kb. kötelességből szexel.
Ekkora különbséggel képtelenség összecsiszolódni, szóval addig mondj neki búcsút, amíg éveket nem pazaroltál el rá, mert ha a szex ilyen nyögve-nyelős, akkor a kapcsolat többi része se túl kecsegtető.
"Úgy tűnhet szexcentrikus vagyok, de ez csak azért van, mert a kérdésben kizárólag a szexről írtam, hiszen ezzel van probléma."
Egyáltalán nem vagy az, de kielégitő, jó szex nélkül nincs jó kapcsolat. Amit te elvársz az a minimum lenne.
Annyira jó minden, akkor maradjál vele és mint sok nő, a szexet pótold máshol.
Nagyon nehéz olyat találni, akivel egyezel az ágyban. mondom ezt 11 partner után..
Nekem a pózváltások nem jönnek be, mindig akkor akarnak váltani, amikor végre elkezdeném élvezni az egyiket, ráadásul van, aki 10 váltást is lenyom, hajlítgatna, tekerne, tök kényelmetlen, csak azért, hogy elmondhassa hány pózban dugtatok.
Szakíts a sráccal, a pocsék szex válóok, egész jó szexszel viszont ki lehet bírni egy életet(éveket) akkor is, hiába nem tökéletes.
Egyébként a legtöbb pasi borzasztó rossz az ágyban(sajnos), szóval én még csak a két véglettel találkoztam, de rosszul többféleképpen tudják csinálni, mint jól. Nem vagy szexcentrikus, ez együttlétek fontosak.
Ráadásul annyi tényező zavaró még nem csak szexben, nem is értem hogy találnak mások olyan párt, akivel egy életet le tudnának élni. Kilátástalan a szerelmi életem.
Tanítsad!
Aktus közben mindíg mond mit csináljon, és meddig.
Nem vicc, nem gondolatolvasó!
Én sokszor beszéltettem a nőimet, főleg az elejèn, hogy hogy jobb nekik.
Hidd el, meghálálja.
Szerintem nagyobb baj a barátoddal az, hogy nem hallgatja meg a kéréseidet és önző. És biztos, hogy az élet más területein is megmutatkozik ez, csak nem vetted még észre.
24 évesen még fiatal vagy, keress mást.
(mondjuk ez a "hogy tanultak szexelni" kifejezés eléggé butuska és megmosolyogtató... mintha a szexet tanítanák... random csajokkal csinálják, aztán az ahogy sikerül, úgy sikerül, kiv. ha vkit vmi kivénhedt bordélymadámhoz írattak be első aktusra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!