Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt (? ) nőnek, ezeket miért kell elmagyarázni?

Figyelt kérdés

Miért kell(ene) 40 évesen elmagyaráznom valakinek, hogy:

- Hová megyek.

- Minek megyek.

- Kivel megyek.

- Az a Gabi a telefonban Gábor vagy Gabriella.

- Ki volt az a nő az étteremben, akivel a barátnője látott.

- Mire költök.

- Miért nem hívom 5 percenként.

- Miért nem vagyok a Fb.-n vagy a Viber-en.

- Miért alszik nálam a munkatársam, aki történetesen nő.

Miközben csaj találkozgatunk!!! És sajnos 10-ből 9 ilyen, vagy rosszabb!

2018. dec. 28. 13:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő vagyok, de én pl azért szeretnék tudni ilyeneket, mert nem kívánom tovább pazarolni az időmet egy olyan pasira, aki mellettem még más nőket is fűz és másokkal is szexel. Keress olyat, akinek ez belefér, ha csak "találkozgattok", nekem személy szerint nem férne bele.
2018. dec. 28. 15:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elmagyaraznod, de akkor azt se vard, hogy siman, ingyen szettegye a labat neked.

Es megforditom a dologt. Ha lenne egy no aki fontos neked, tenyleg nem szamitana, hogy massal megy etterembe, es a ferfi kollegaja ott alszik nalad?

A mire koltesz, miert nem hivod 5 percekent es a miert nem vagy facebookon vagy viberen az mondjuk jogos.

A hova/minek/kivel az bizonyos feltetelek eseten jogos kerdes, de a kerdesedbol nem derul ki, hogy pontosan, hogy is alltok egymassal, ugyhogy azt nem kommentalom.

2018. dec. 28. 15:04
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Akkor ugye neki se kell beszámolnia az életéről?

Amúgy ha valakivel járok, randizok (ill. ezek változatai), akkor igen tudni akarom, hogy valaki pl ott alszik, vagy ha felhívom és megkérdezem merre van, válaszoljon. Ennyi. Te meg nőt max papíron láttál.

2018. dec. 28. 15:38
 14/23 A kérdező kommentje:

Hűha...

Elsőre, köszönöm a válaszokat, de én igazán úgy értettem a kérdést, hogy ha valakiről tudod, hogy mit és hol dolgozik, arról 20-as IQ felett összeraksz dolgokat.

Pl.: Ha a pasid TAXI sofőr, és elvisz a TAXI-jával, akkor nem vered ki a balhét, ha női hajszálakat találsz az ülésen, vagy hétvégi buli nap után bugyit a padló.

Ha a pasid szakács, és egy nő ráír, hogy ízlett nála az ebéd, akkor sejtheted, hogy vendége volt az étteremben.

Vagy ha nőgyógyász a pasid és megköszöni neki a nő a terhességét. Akkor mire gondolsz?

Volt orvos barátnőm. Tudtam ha késik, akkor beesett egy balesetes. Volt ingatlanos barátnőm, akit egy nap 20 pasi hívott, és 5 találkozott vele étteremben és lakásokon. Volt tanárnő barátnőm és nem kérdeztem meg, hogy ki ez a csomó fiatal, jóképű, sportos, tini srác a Facebook ismerősei között.

Ez azt hittem evidens dolog.

2018. dec. 28. 16:08
 15/23 anonim ***** válasza:
86%

1. Miért ne kérdezhetné hová mész? Én is kérdeztem már munkatárstól is, hogy hová megy munka után és mit fog csinálni.

2. Ugyanez.

3. Ez is alapkérdés.

4. Passz. Ez talán túlzás.

5. Ha randizgattok, miért ne lenne joga megkérdezni, hogy hány vasat tartasz mellette a tűzben?

6. Ez nálam megint csak alapkérdés. Mi érdekli a másikat. Nyilván, ha az egész havi fizudat elköltöd mindenféle sz..rságra, akkor más a pénzügyi kultúránk, nem illünk össze. Ezért fontos ez a kérdés.

7. Ez túlzás. De az is lehet, hogy te reagálod túl és igazából nem 5 perc, hanem 5 nap. Erről azért érdekelne a randipartnered véleménye is.

8. Megint szimpla kérdés. Az öcsémtől is megkérdeztem, miért nincs Viber-ja. Válaszolt, aztán ennyi. Le..szarom a többit. Nyilván, ha idegesítő és hatszázszor megkérdezi, az túlzás.

9. Ezt nem is kommentelem. Nem vagy elég érett ehhez agyilag, ha ezt magyarázni kell.

10/9 az arány, de nem te mész szembe az autópályán...nyilván.

Ha az összes dolgot nézem és aminél azt jelöltem túlzás, vagy akkor lenne túlzás, ha... Akkor is megérdemled. Mert ebből legalább két dolgot kiemelek mit csinálsz sza..rul, máris megmagyarázza a túlzó viselkedést is.

Summa summarum: Nem való neked nő.

2018. dec. 28. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Kerdezo, neked nem baratnoid voltak, hanem dugopajtik.
2018. dec. 28. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
16 vagyok, bocs, visszavonom. Szovegertesi problemak :)
2018. dec. 28. 17:04
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező,pár év és a kutyát nem fogja érdekelni,hogy mit csinálsz,addig örülj,amíg vannak nők,akik még férfiszámba vesznek.
2018. dec. 28. 17:07
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Taxis....bugyi a padlón? 🤣🤣Ugye ez csak vicc? 🤔👏🤣
2018. dec. 28. 17:55
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Meg irok h köszi a terhességet...ne szórakozz már! Idióta! 🤣🤣
2018. dec. 28. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!