Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így találkozni vele? 23F
Randiztunk 3X. Tök jó volt. Már elsőre megvolt a kontakt. Amikor azonban megkartam csókolni, elhúzta a fejét, mondván ő most nem akar kapcsolatot, mivel hazautazik a nyárra a koliból Pestre, meg bulizni szeretne. Engem ez szíven ütött, nem is értettem, azt hittem ő ilyen könnyűvérű csaj, aztán a napokban tudtam meg, hogy nemrég volt abortusza az egykori barátjától. Ez sok mindent más megvilágításba helyez azt hiszem, talán magyarázat arra is, miért nem akar pasit...
Mindegy. Még itt lesz 3-4 napot koliban még elrendezi az ügyeit. Én elfogadtam, hogy ő nem akar most senkit, de nem látom akadályát, hogy ezt a 3 napot miért ne tölthetnénk el jól.
A talit nem akarom erőltetni, de szerintem neki se lenne jobb dolga. Bár nem tartja jó ötletnek hogy találkozzunk (pont mivel most nem akar pasit).
Szerintetek akkora baj, ha szeretném ezt a 3 napot jól eltölteni vele? Hisz szeptemberben jön vissza...azt meg elfogadtam hogy nem akar barátot...akkor meg miért ne?
tűnj el kicsit
ha érez vmit majd ő keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!