Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hogy visel meg a karácsonyi veszekedés? Hogy reagáltok? Jobban fáj, mintha egy szimpla napon vesztetek volna össze?
Mivel nálunk az emberek 99%-ával ellentétben a karácsony valóban csak a szeretetről meg a nyugalomról szól így soha nem veszekszünk. Ha nem akarunk nem főzünk, ha nincs kedvünk fát díszíteni akkor nem fogunk, ha nem akarunk rokonokhoz menni akkor nem fogunk, ajándékot évek óta nem veszünk. Ajánlom mindenkinek.
Kérdésre válaszolva a párod egy tahó aki semmibe vesz téged. Meg lehet jegyezni ilyen dolgokat, én például örülök, ha a párom jelzi mikor nem ízlik neki a kaja. De nyilván ezt nem úgy teszi, hogy "milyen szart főztél már megint, takarodj vissza a konyhába". Hogyha nem vagyok túl aktív az ágyban azt is jelezni szokta, de tisztelettel és udvariasan. Tehát lehet szólni bármiért a "légyszives, kérlek, szeretném ha.." varázsszavak használatával. Ha a párodnak ez ennyire nem megy akkor ki kell dobni a francba.
Veszekedést primitívnek gondoljuk, az nem része az életünknek. Tizenévesen még biztosan mindenkivel előfordul, hogy nem tudja kezelni az indulatait, de afölött már elfogadhatatlan!!
Nézeteltéréseinket vitával oldjuk meg. Higgadtan érvelünk az igazunkért, meghallgatjuk a másikat, kompromisszumra törekszünk 🙂
Javaslom nektek is ezt a módszert!
26f
Kreten.
Ezzel az egy szoval tudom jellemezni. Eleg finnyas vagyok, egyenes embernek is tartom magam, de meg harapofogoval sem tudnad kihuzni belolem, hogy nem izlik a foztod, mikozben orakig tornaztal a konyhaban es csillogo szemekkel varod, hogy belekanalazzak. Van az a szituacio, amikor egy fel mondat is egy paros labbal valo beleszallast jelent a masikba.
Ilyet meg, hogy meg azt is bedobja, hogy meg az agyban sem voltal jo, boduletes parasztsag es jo esellyel hazugsag is lehet, de probalt minden teren megalazni. Biztos vagyok benne, hogy halmokban allnak itt is olyan ferfiak, akik mind a tiz ujjukat megnyalnak a foztod utan, vagy ha ilyen baratnojuk lenne.
Ne keseredj el, jobb az, hogy vege van, mintha ez tovabb huzodott volna. Megsporoltal legalabb egy fel evnyi nyuglodest es porba taposast. Hivj fel valakit telefonon, akivel meg tudod beszelni.
42F
Tudom, ezt most elég sz@r dolog hallgatni, de tedd túl magad rajta, és örülj, hogy fél évnél többet nem pazaroltàl erre a tahóra.
Valószìnű, màr amùgy is szakìtani akart veled, csak ürügy kellett neki, de emellett még ezt is megabunkó módon adta elő.
Ez a pasi ennyit ért. Amíg tartott a lila köd, megjàtszotta magàt, te pedig olyan tulajdonsàgokkal ruhàztad fel, amit az elején mutatott magàból. A valódi énje ez, azt pedig gondolom, hogy te nem egy ekkora bunkóval akarsz együttélni.
Én még arra sem vennék mérget, hogy amikor majd nagyon viszket neki, akkor màszna vissza, na akkor kell erősnek lenni és elküldeni a halàl f**àra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!