Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN-en rejtve lenni azt jelenti, hogy csak azzal beszélek akivel én akarok?
Tegnap este egy lány "Nincs a gépnél" volt MSN-en. Mégis beszélnem kellett vele, írtunk egymásnak pár sort, majd azzal köszönt el, hogy majd a többit máskor megbeszéljük hogy most mennie kell. Le is lépett.
Csakhogy az én MSN-em kijelzi, ha valaki rejtve van fenn. És ez a csaj is "Rejtve" módba ment át, és igazából jó 40 perccel később lépett le.
Ez most mit jelent?
az aMSN jelzi ki....
Na szal az addig okés, hogy nem akart velem beszélni, nem fogom ezt a kérdést neki szegezni, hiszen lehet rosszkor zavartam vagy vmi, meg eleve "nincs a gépnél" volt egész este...
Szerintem le akart rázni.
Off: Milyen msned van, hogy kijelzi? :o Ilyen kell nekem is. :D
a program neve emesene....
annyi a lényeg, hogyha valaki rejtve lép fel, azt úgy jelzi ki, hogy a partner állapota nem elérhető...ha 2x írja ki ezt, akkor logikus, hogy az első alkalommal fellépett rejtve, második alkalommal meg lelépett...de működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!