Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép esküvőt akartok /akartatok kicsi korotokban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 09:27
2/9 anonim válasza:
nem. régen annyira utáltam a csicsás ruhákat h inkább farmer-pólós esküvőt akartam, mint Angelina Jolie-ék. (ok, 7 éves voltam) Azóta persze változott az ízlésem, szeretnék szép ruhát, de a külsőségek nem számítanak, csak az az ember, akihez hozzámegyek. és sok vendéget sem szeretnék, mert az esküvő egy bensőséges dolog, nem kell mutogatni ország-világnak, mint sokan teszik manapság, csak h megmutathassák, mennyi pénzük van.
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem is(második v.)
2010. jún. 28. 09:35
4/9 anonim válasza:
nekem volt esküvőm, a kertünk végében a farakásoknál, egy barátnőm adott minket össze a barátommal. :D
tudom, hogy nem igazi, nem volt fehér ruha, semmi, de igy is szép volt nekem. :D
igazából majd egy nagy tisztáson akarom az esküvőt, és én tervezem majd meg a saját ruhámat, meg az ékszereket, és persze akihez hozzámegyek, nagyon szeretni fogom. :D
de nem ragaszkodom amúgy az esküvőhöz.
5/9 anonim válasza:
furcsa en meg az eskuvomon nem gondolkodtam de mar 13 vagyok:)):D
6/9 anonim válasza:
miért? van, aki csúnyáról álmodozik?
7/9 A kérdező kommentje:
nem,...
úgy értettem hogy nagy esküvőt sok fővel...
2010. jún. 28. 16:43
8/9 anonim válasza:
Én ezen nem gondolkodom mert nem lesz férjem!:)
9/9 A kérdező kommentje:
miért ne lenne férjed???
2010. jún. 29. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!