Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kisbabával (6 hós) költöztek külön a párjuktól hogy bírták egyedül? Úgy tűnik menthetetlen a kapcsolatunk.
most még könnyű helyzetben vagy, egy fél éves gyerek nem sokat fog fel a világból, főleg, ha az apja eddig sem sokat törődött vele.
később, nagyobb korában sokkal nehezebb lesz lépned.
gyed+csp+tartásdíj.
abból szerényen bár, de meg lehet élni.
LOL :D
Az írásmódod és a döntéseid miatt azt hittem ilyen egyszerű vidéki lányka vagy. Úgy látszik neked 1 gyerekkel nem volt elég egyedül maradni, hátha kettővel jobban megy.
Csak gratulálni tudok, kiválóan válogatod az apákat.
Szerintem ez az eset az, amikor túlreagálsz.
A gyereke eddig is ott volt, és ha vele így foglalkozik, akkor nem hiszem, hogy annyira pocsék apa lenne. A foci más téma, de gondolom azt se most kezdte.
Azért nem leszel cseléd, mert nem te vagy a legfontosabb a gyerek mellett, hisz neked is a gyerekeid a legfontosabbak.
Azt nem írod, hogy a munkával konkrétan mi a baj.
Azt értem, hogy keveset van veled, és nehéz egyedül. De ezen pont nem javít, ha elköltözöl.
Ülj le, higgadtan beszéld át vele, hogy mint tudtok változtatni, hogy több időt töltsetek együtt.
Az nem megoldható, hogy a gyereke nálatok legyen, ne ő menjen? Végül is féltestvérek a picivel, együtt lenne mindenki.
A focit kérd meg, hogy most fél évre függessze fel, vagy járjon ritkábban. Ez nem örökre szól, hogy le kell mondani róla, de most neki is van kötelessége a pici felé is.
Egyébként csapj az asztalra, hogy te is dolgozol, csak nem mész el otthonról. Még pénzt is kapsz érte. Csak te nem mész el heti egyszer kikapcsolódni.
(Látod, nem vèletlen, hogy egyszer már elvált, de gondolom erről nem dicsekedett, hogy ő miben volt hibás.)
Szülökhöz vagy a közelükbe nem tudsz költözni a babával?
Ugy könnyebb lenne
Az elején írod hogy ketten akartátok a babát, utána meg "A gyereket úgy akartam hogy en szerettem volna meg egyet". Szóval itt kibújt a szög a zsákból.
Te szeretted volna, ő nem igazán. Akkor se és most se tudtok kommunikálni mert te is az asztalra csapkodsz ő meg lehülyéz.
Nem a munka miatt mentetek szét, mert azt válthatna ha akarna, illetve mellette is tud 1-2 délutánt úgy szervezni, hogy a kicsire is legyen ideje.
A hormonjaid irányítottak az eszed helyett. De oké, ha elhagyod, az is a te döntésed. Írtad hogy anyagilag kijössz. Keresd más egyedülálló anyukák társaságát, majd biztos jól lehordhatjátok mindkét volt párod, úgyis csak ezt a véleményt fogadnád most el...
Ez rövid távon lelki segítség, de hosszú távon azért nézz magadba, hogy mit tennél másképp az életedben mert Te se vagy ártatlan ebben a történetben.
32/N
Valaszolok
A baba megvan. most segitseg kell.
Ha valaki volt hasonlo helyzetben vagy ismer ilyen embert
ossza meg a tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!