Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utalom a párom családját és megyünk ma vacsorára. Hogy éljem túl?
Figyelt kérdés
Ott lesz a barátom egész családja mert születésnapot ünnepelnek a nagyinak, ő az egyetlen akit szeretek. A többiek le néznek és nem szeretnek. Hogy viseljem túl, hogy viselkedjek?2018. dec. 22. 13:56
1/7 anonim válasza:
Mosolyogj csak, ne vedd fel ha rossz dolgokat mondanak neked, ne nagyon foglalkozz velük inkább csak a pároddal és a nagyival, túl fogod élni csak ne stresszelj, ne éri meg, légy nyugodt, bocsi hogy nem tudtam segíteni, kitartást.
2/7 anonim válasza:
Kulturáltan viselkedj! Egy vacsoránál azért vannak szörnyűbb dolgok is. Például ha elüt egy vonat. Na, azt tényleg nem könnyű túlélni.
3/7 anonim válasza:
kérjél előételnek patkánymérget, és akkor nem kell túlélni,problem solved. Kérdezzél még! sok jó tanácsom van még.
4/7 anonim válasza:
Akkor minek mész oda, hogy rosszul érezd magad? Szerintem sehol sincs olyan jogszabály, hogy köteles vagy elmenni családi vacsorákra.
És ha nem mész el, akkor mi lesz? Utálni fognak? Jaj, várj csak, de hisz most is utálnak, nem változik semmi.
Vagy a párodnak nem tetszene? Biztos hogy a párodnak joga van olyat elvárni tőled, aminek semmi gyakorlati haszna, de neked rossz? Na ugye nem.
6/7 anonim válasza:
Részvétem. Gondolj arra, hogy csak ma kell őket elviselned :) Egyébként tényleg, egy kis (!) pirtyesz segíthet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!