Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleményét várom! Szerintetek helyes vagyok? 1-10ig mennyit adnátok?
Figyelt kérdés
Nem sok önbizalmam van,mert nem tartom magam egy elit pasinak.Hétvégén megyek randizni ezért megkérdem tőletek hogy szerintetek milyen pasi vagyok.
2010. jún. 28. 08:07
22/29 A kérdező kommentje:
Hát élőben még nem látott, de remélem bejövök neki.
2010. jún. 28. 10:45
23/29 A kérdező kommentje:
10:45---még szerencse
2010. jún. 28. 10:46
24/29 anonim válasza:
szerintem olyan 7-8. de ez "ízlések és pofonok" tudod. kinek mi jön be. lehet, hogy valaki ha meglát elájul tőled, annyira tetszel neki, de lehet, hogy csak azt mondja, hogy átlag. de csúnyának nem vagy az, szóval legyen csak önbizalmad. ha esetleg nem jön össze a randi, akkor gondolj arra hogy sok lánynak bejössz és sok lány szivesen randizna veled. fő az önbizalom. sok szerencsét! 27/L
25/29 anonim válasza:
7.
Nagyon édes ahogy mosolyogsz. De nekem pl soványka vagy, és jobban szeretem ha a váll kar cici izmosabb.
De ettől eltekintve, nincs semmi gond. És tudod..ízlések és pofonok!
Sok sikert.
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket
2010. jún. 28. 11:55
27/29 anonim válasza:
en nem tudom megnezni a kepet:(kivancsi lettem volna..
28/29 anonim válasza:
nem jó a link, felrakod még egyszer?
29/29 A kérdező kommentje:
Bocsi, de direkt nem jó.Annyi véleményt olvastam hogy ennyiből már tudom hogy nem vagyok elveszve :P
2010. jún. 30. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!