Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda emberek tényleg csak azért vannak együtt mert "nem jut jobb"?
Aki szerelmes, annak egyáltalán nem számít. Én egy évig úgy jártam a barátommal, hogy igazából nem is érdekelt a külseje, és egy év után vettem észre, hogy mennyire helyes. Mielőtt rendesen megismerkedtünk, nem tartottam túlságosan jó pasinak, viszont mikor megismerkedtünk teljesen magával ragadott a modora, viselkedése- és miután belezúgtam, szép lassan elkezdtem jó pasinak látni, ma -2,5 év után- pedig már nem is látok rajta kívül más pasit a világon...
És különben is, mindenki olyannak látszik más szemében, amilyennek önmagát látja. A kisugárzásod számít, és a belső tulajdonságaid, és nem a külsőd miatt fog Beléd szeretni valaki, és fordítva. 19/L
Nagyon tévedsz: a szépség és rondaság nagyon szubjektív dolgok. Meg ha már írtad, relatív is. :) Igen, aki ronda, az ronda. Neked. Másnak lehet, hogy egyenesen gyönyörű, vonzó.
És tudod: nem csak a külsőbe lehet beleszeretni. Persze, ne legyen az illető visszataszító külsejű, de nagyon sokminden van, ami egy emberben megfoghat. És attól, mert valaki nem a legszebb, még nem jelenti azt, hogy a másik nála "jobb" lenne.
Én is így vagyok, szép barátnőt szeretnék, de sajna a kutyának sem kellek, mert olyan ronda vagyok.
33F és még szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!