Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ha a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha a párom az exe miatt gyötrődik és emiatt a kapcsolatunk nem tud kiteljesedni?

Figyelt kérdés

25/F, 24/N. Az ex 27 éves

Úgy 4 hónapja vagyunk együtt-egy kisebb szünettel- és az első három hét teljes boldogságban telt mindkét részről.

Aztán kezdődtek a problémák.

Pl. egyik szombatra megvolt beszélve hogy moziba megyünk.Egészen péntekig semmi baja nem volt ezzel, majd szombaton délután felhív hogy fáj a feje és úgy nem érzi jól magát.Felajánlottam hogy átmegyek hozzá és ha van kedve, megnézhetünk egy filmet ott.

Ezt elutasította azzal hogy ő ilyenkor egyedül szeret lenni.

Finoman újra próbálkoztam-legalább akkor hadd neki gyógynövényes cuccot-eredménytelenül.

Miután elmúlt a fejfájása meg a rossz hangulata,valahogy más lett, mint azelőtt.

Utána bő két hétig megint nagyon jól elvoltunk,programokat szerveztünk,minden szuper volt.Megint úgy éreztem hogy végre tart valamerre ez a kapcsolat.

Aztán volt egy szabadnapom és gondoltam, meglátogatom a munkahelyén.Azt mondták, hogy "ma" nem jött be.

Mondom, akkor elmegyek hozzá,mert hogy gyanús volt ez nekem.

A nagybátyja nyitott nekem ajtót.A drága párom meg a kanapén feküdt és a tévét nézte rezzenéstelenül.

Aztán a nagybátyja elment én meg leültem a kanapé és a tévé közé.

Akkor észrevett,és mérges is lett rám.Megkérdeztem hogy mi baja.Azt válaszolta hogy megint fáj a feje és nem aludt már pár nap óta.

És megkérdeztem hogy miérz nem aludt.Erre ő megint bedühödött de én türelmesen vártam a magyarázatot.Ő meg kibökte, hogy az exe miatt van.

Na itt ledöbbentem,bár magam sem tudom hogy azért-e mert azt vártam hogy valami ártatlan hazugsággal jön vagy azért amit mondott.

Csak hebegtem-habogtam.Maradtam egy félórát, aztán hazamentem.

Utána egy darabig nem kerestem.De sikerült összefutnunk a piacon.És odamentem hozzá,mert addigra azért leesett, hogy én sem vagyok tökéletes,mivel rögtön arra asszociáltam hogy biztos megcsalt vele.

Aztán kiderült hogy a párja írogat meg üzenget neki a közös barátaikkal és ez miatt vannak a fejfájós görcsei.

Ez a magyarázat sem volt kielégítő számomra, mert ebből is kitűnt hogy még mindig érez valamit az exe iránt(pedig már 11 hónapja szakítottak), különben nem érdekelné mindez és zaklatásért fel is jelentette volna már rég.

Az "ügy" azóta nem került szóba,de kimondatlanul is közénk áll sokszor bár egyre ritkábban.

A párom hűségében nem kételkedem (már) de ahányszor valamilyen úton módon üzen neki az a bar.m,mindig kiakad és egyedüllétre van szüksége.

Én meg pont az a gondoskodó típus vagyok, így nagyon nehéz megállnom hogy egyedül hagyjam amikor annyira frusztrált és ideges.

Ezért nem költöztünk még össze.

A kapcsolatunk jó,szeretjük egymást,de ezt is labilisnak érzem néha.

2018. dec. 20. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

miert allsz sorba a pofonert?

nem hiszem el, hogy nem talalsz egy erzelmileg is fuggetlen fiut.

2018. dec. 20. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek bunteted magad? Miert nincs meltosagod? Miert utalod magad ennyire, hogy egy ilyen megalazo helyzetben elsz egy pasival, aki nem tisztel teged hangyanyit sem?
2018. dec. 20. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Lapát.
2018. dec. 20. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
tök felesleges kisregényt írni, ha a másik nincs túl az exén, akkor szépen el kell őt engedni.bár, ha te szeretsz másodhegedűs lenni, akkor jó a helyzet, és folytasd így tovább.
2018. dec. 20. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért jó neked olyan emberrel együtt járni, aki még mindig szerelmes az exébe? Ne magyarázd már, hogy nem szereti, mert a cselekedetei másról árulkodnak. Hazamegy a munkahelyéről az exe miatt érzett bánattól, bele van betegedve a hiányába, te meg bebeszéled magadnak, hogy nem vagy több egy pótléknál (méghozzá annak se váltál be).

Egyébként ne nevezz már jónak egy olyan kapcsolatot, ami 4 hónapja tart, de ebből csak 3+2 hét telt el úgy, hogy jól érezted magad vele. Az mindegy, milyen színes programokat szervezel vele, ha nem őszinte veled meg kerül téged. Ha te nem mászol a nyakára, ő le se szarja a fejed.

Ennyire nem jut neked más?

2018. dec. 20. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

"annyira egy hullámhosszon voltunk"

- titkolózik előtted

- a hátad mögött csinál dolgokat

- ha kérdezel valamit, dühösen reagál

- nem keres téged

- még mindig érez valamit az exe iránt

- ha szóba kerül az exe, kiakad és egyedül akar lenni

- frusztrált, ideges

- nem akar veled lakni (mondjuk 4 hónap után nem tudom mit erőlteted még)

Fúúú de egy hullámhosszon vagytok, tényleg :'D Itt inkább te vagy az, aki zaklatja őt és folyton rámászol, nem az exe. Te vagy a felesleges harmadik.

2018. dec. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!