Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még 1 évet se vagyunk együtt és ennyit romlott a kapcsolatunk?!
"Tudom mindjárt jönnek a kommentek,hogy dobjam ki,de elég nehezen találnék magamnak megint barátnőt,mert sajnos nem vagyok egy Brad Pitt vagy Chris Evans :D :/"
És mégis miben jobb egy ilyen szar kapcsolatban szenvedni, mint egyedül lenni?
Zárd le ezt az embert, mert a potenciád fogja bánni.
Eszébe nincs változni, a gyereke szanaszét van, ráadásul ott a házi királynő(anyós) egy épkézláb kapcsolat nem lesz belőle, és minden perc amit eltöltesz velük, kínszenvedés, a vége cirkusz hegyek..
Ahhoz, hogy egy kapcsolat jó legyen, működjön, ahhoz nem elég csak az egyik fél. Ahhoz ketten kellenek. Itt ebbe egyedül vagy. A kis srácot sajnálom, mert borítékolva van, hogy mivé fog válni ilyen háttér mellett.
Nyugi kidob ő téged és afelől is nyugi, találsz olyat, aki nem tőled várja a megoldást az elcseszett életére.
32/f
"a gyerek annyira hisztis,és akaratos hogy az förtelem,legszivesebben megtarkóznám úgy hogy 1 óráig bömbölne,de nem tehetem ,mert ugye nem az én gyerekem" - Ha egyszer gyereked lesz, neveld úgy, hogy ez az opció fel se merüljön! Mellesleg a nő fog kidobni, ha megtudja, hogy így gondolkodsz, akármennyire is igazad van abban, hogy a gyerek elkényeztetett, neki akkor is a gyereke.
Egyébként meg miért nem szakítasz? Ennyire szexhiányod nem lehet. Ha mégis, akkor megérdemled ezt a kínlódást. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!