Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a férfiről, aki ordas módon átvágja, és folyamatosan hazudik a barátnőjének, miközben ártatlannak tetteti magát?
Olyan mint az enyém csak Volt. Csak volt.
Semmi nulla, ez nem férfi.
Amúgy ha kérdőre vontad nem támadott tagadott ? Nem kiabált rád? Meg még neki áll feljebb?
Rám igen 😂 meg hogy beteg vagyok féltékeny...pedig csak rákérdeztem.
És tetettik magukat milyen "szentek" főleg a család előtt.
Engem még egy nő is betámadott miatta, hazudozott rólam hogy engem látott az öccsével jóban vagyunk. Akkor hogy az utcán én nekimentem 😂 nem is találkoztam vele. Meg a nő hívogatja hogy én milyen hazudós vagyok.
Őszintén ez normális dolog? Ez milyen férfi már?!
Az igen XD szép magyar daliás úriember akkor és bebújik a vallás mögé...na nekem is hasonló habár én ezt azért nem hittem el neki.
Egyáltalán van megbízható férfi mostanában?
De az is lehet bennünk van a hiba nem lehet?
Nekem ketten mondták hogy ne is foglalkozzak vele, de nem hallgattam meg a tanácsot. Neked volt ilyen?
Szerintem offold...én is azt tettem.
Komolyan... felnőtt emberek hogy viselkedhetnek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!