Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívüalló szemmel fura, ha egy jómódú férfi barátnője szegény?
Szóval egy több éves, közös kasszás párkapcsolatban is a nő ugyanúgy turkálóból ruházkodik,kevés ruhája van, használtan vesz szinte mindent a technikai dolgoktól (laptop) a bútorokig, mert minek költsön újra.
Otthon csomagol kaját a munkahelyre, szóval teljesen úgy viselkedik, mintha átlag alatti összegből kéne megélnie.
Nyaralni járnak, de arról is csak a férfi oszt meg képeket.
A szegény és a takarékos, spórolós, környezettudatos nem ugyan az. Szegény, aki nem teheti meg, hogy vegyen ruhát, ételt, fűtést, higiéniai termékeket, nem tud szabadon utazni, mert nincs pénze vonatjegyre sem.
Ez szegény.
Ha valaki szabad akaratából választja a költséghatékonyabb életet az nem szegény, hanem így döntött.
Hogy ezt ki furcsállja, ki nem, az társaságfüggő. A budai középiskolám népessége furcsállná, az újpesti lakótelepi barátnőim meg észre sem vennék.
Átlagban szerintem nem feltétlenül figyelik ezt az emberek, csak ha egy sznobabb, felsőbb középosztályú, vagy felső osztályú társaságról van szó.
Amúgy mi is így élünk, hogy soha semmit nem veszünk hitelből, ezért mindig teszünk félre pénzt, így viszont amire összegyűjtünk (ház, autó) első körben nem felső kategóriás, s a miatt, hogy mindig legyen félretett pénzünk, s mindenfélére jusson is, ami nekünk fontos, be is szoktuk osztani, ezért sokszor veszünk használtan dolgokat, - mert miért ne- és mert így is túl sok a szemét a fejlett országok területéről, és nem mindig mindenből a legdrágábbat választjuk, csak néhány olyan dologból, ami számunkra igen fontos.
Ez nem szegénység.
Nem. A férfiak sokkal kevésbé nézik a nőkön a vagyont, egzisztenciát, pénzt, mint fordítva.
Kis túlzással egy milliárdos egy gyufaárus lánnyal is összejönne, amíg az utóbbi szép és kedves. (A férfiaknak inkább a szépség számít, meg kapcsolatban hosszú távon még az hogy elviselhető, normális, kedves legyen a nő.)
Nekem fura. Nem tudnék így élni hogy a párom sokkal többet keres nalam
Nem akarok a párom mellett egy “csöves hajléktalan” lenni
Nem akarom hogy a pénz miatt mert neki több van uralkodjon rajtam vagy be szabályozzon mert úgy érzi hogy ezáltal megteheti
Nem akarok kompenzálni semmiben sem azért mert ő többet keres
N24
Pár évvel ezelőtt volt egy ismerősöm (fiatal nő, jól kereső diplomás) ő megtehetette a legdrágább üzletekben is a vásárlást, de azt mondta néha elmegy turkálóba, mert márkás cuccok vannak fillérekért. Mondtam neki hogy oké, de felvenni más megunt ruháját... És erre azt válaszolta hogy kimosva semmi baja. Szóval van benne igazság, hogy hiába vesz mindenből használtat, (amit jól is tesz), műszaki cikkek havonta újulnak, tehát ami ma nagyon drága, holnap olcsó. A bútor úgyszintén és ott pluszban az a hátrány hogy manapság nincsenek minőségi bútorok, inkább a "szereld magad" farost anyagú 1 éven belül elrohadó bútor utánzatok.
Ő egy tudatosan élő nő, és biztos vagyok abban is hogy van bankban pénze.
Nekem nem fura már csak tanulsagos hogy folytatodik !
Saját bőrömön tapasztaltam hogy kis túlzással szintén így volt !
Nem mondom hogy gazdag voltam de eltartottam a barátnőmet és a fízetését magára kőlthette ! Házasság lett belőle majd válás na akkor viszont már követelt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!