Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint jogosan vagyok felháborodva?
Nem tudnék olyannal egy légtérben élni, aki az ellentétem tisztaság tekintetében.
A rendetlenség nem zavar, de kb a harmadik eset után szakítanék, ha kiönt valamit és nem törli fel maga után, hanem otthagyja.
Ez számomra igénytelenség és azt nem csípem.
Tehát én megértem a kiakadást, de már egy éve szóltam volna érte a helyedben.
Teljesen jogosan. Ott rontottam el, hogy míg otthon voltál, elnèzted, sőt, normálisnak tartottak ezt a trehányságot. Az rendben van, hogyha nem dolgozol, akkor az otthoni teendőket te viszed, de "szándèkos" kuplerájt akkor se csináljon, csak hogy ne unatkozz.
Nincs mese, le kell ülnöd vele ezt megbeszèlni, (bár elèg szomorú, hogy ez neki nem esett le magától), hogy vigyázzon a rendre ès tisztaságára, eleve alap dolog, hogy cipővel nem mászkálunk a lakásban, meg ha valamit kiöntött, akkor azt feltörni maga után. De mostmár te is dolgozol, ès nem èrsz rá utána suvickálni folyamatba. Ideje lenne neki is rendet tartani, illetve kivenni a rèszèt a házimunkából.
Mond meg neki kerek perec, hogy nagyon rendes tőle, hogy hagyott tèged regenerálódni, de egy ilyen igènytelen, trehány disznóval nem fogsz egy fedèl alatt èlni.
Teljesen jogos.
Ott csúszott félre a dolog, hogy míg otthon voltál, mindent megcsináltál. Túl sok mindent. Az rendben, hogy bevásároltál, mostál, takarítottál, de az alap dolog kéne, hogy legyen, hogy magunk után nem hagyunk disznóólat. Valamint meg kellett volna beszélnetek az új felállást, hogy újra dolgozol.
Nekem az a kérdésem van, hogy hogy bír egy ember ennyire szétlocsolni és szétszórni mindent, ha nem _direkt_ csinálja?
Az, hogy kicsi a lakás, nem indokolja, hogy minden egyes nap minden ússzon a mocsokban, ez olyan, mintha ő mindig folyton kiszórna és szétkenne dolgokat, ilyen nincs, én ezt el se bírom képzelni.
En a gyerektol is elvarom, hogyha kiont valamit, akkor feltorolje, ha kiszor valamit, akkor felsoporje, nemhogy egy felnottol. Igen, a tanyert is a mosogatogepbe kell rakni.
42F
Nos, kezdjük ott, hogy egy évig nem dolgoztál, eltartott. Így is megéltetek azt mondod. Ebből arra lehetne következtetni, hogy jómódban éltek. Aztán kiderül, hogy egy picike egylégterű lyuk az egész lakás. Na meg még kutyák is abban az egy légtérben. Ez nem olyan körülmény, amely mellett megengedhető, hogy valaki egy évig ne dolgozzon.
Aztán irod, hogy addig mindent megcsináltál, vezetted a háztartást, a párodnak semmit nem kellett csinálni...kivéve a főzést. Pont az a hosszadalmas, ami több időt ígényel, akkor milyen háztartást vezettél te? Kitakarítottad a pici lakást? Ha naponta takarítva van, olyan sok időt nem vesz igénybe.
A mostani állapot nehezen elképzelhető, hogy mindenhol folyik a cukor, kávé, morzsa, anyámkínja, stb. Nem lehet, hogy túlzol? Ilyen akkor lehet, ha kb mindenhova direkt szétlocsolja. Ja, és hogy két hét múlva szólsz, hogy nagyon kosz van, meg kéne csinálni? Addig elvagy te is a koszban? Már ha igaz ez így, ahogy leírtad.
Ja, és most, hogy már nem eltartott vagy, kezdesz eltávolodni? Vicces vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!