Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan féltékeny?

Figyelt kérdés

A párom az utóbbi két hónapban teljesen kifordult magából, elviselhetetlenül féltékeny. Azoka az egésznek az egyik haverom, akivel egyetemen ismerkedtünk meg kb 2 hónapja.

Egyetemen kívül nem is szoktunk beszélgetni, két naponta ha két szót chaten, meg kölcsönadott egy könyvet, ami időhiány miatt még mindig nálam van (és valószínűleg lesz is januárig).

A páromat ez sajnos olyan szinten zavarja, hogy nem engedi, hogy olvassak a jelenlétében (többször sérelmezte, miért fogadtam el, vagy miért nem adom végre vissza), vagy ha ír nekem egy üzenetet (ritkán esik meg), képes órákra besértődni.

Tegnap pl azon, hogy a srác küldött egy képet a macskájáról, hogy milyen aranyos, én meg megmosolyogtam.

A párom szerint ez egyértelműen azt jelenti, hogy akar valamit, mert random havernőktől az ember nem kérdezi meg este, jobb-e a kedvük, ha aznap panaszkodtak, hogy szomorúak, nem küldenek cuki képeket, nem hívják szabadidős programokra (nem mentem), nem hoznak nekik csokoládét (jó, ezt elfogadtam).

Szerinte ha nem veszem észre, hogy akar valamit, naiv vagyok és buta.

Egyszer rákérdeztem ugyan, vannak-e ilyen szándékai, azt mondta, nincsenek.

A párom megmondta, vagy megszakítjuk a kapcsolatot, vagy ő gondolkodik el a folytatáson, mert ez neki nem fér bele.

2018. dec. 16. 15:46
1 2
 11/11 Flan ***** válasza:
Szerintem ez a barát nem mond igazat.Igenis próbálkozik.Szép lassan beetet.Először kedves szavak,dicséret,aztán egy kis csoki,pár elejtett dicséret megint.A könyvét olvasgasd esténként,legalább mikor előveszed rá gondolsz....átlátszó...tényleg.A párod szegény nem tudja megértetni veled hogy ez keményen nyomulás...
2018. dec. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!