Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akik soha nem szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik soha nem szeretnétek gyereket, megtartanátok, ha véletlenül teherbe estek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy felelősségteljes védekezés mellett (pl rendszeresen szedett fogamzásgátló vagy rendeltetésszerűen használt, nem hibás óvszer) mégis teherbe estek.

Minden adott lenne egy babához anyagilag, érzelmileg, párkpacsolatilag. A férjetek is lelkesen fogadná (akkor is, ha eddig nem akart babát).

Mihez kezdenétek? Megtartanátok?

(úgy néz ki, hasonló helyzetben vagyok, ezért érdekelnek a válaszok)

2018. dec. 15. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem tartanám meg. Nem véletlenül nem szeretnék.
2018. dec. 15. 22:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mivel örökletes betegségeim vannak,amivel én viszonylag jol elvagyok épp,de kitudja nála mennyire lenne súlyos akár vegetatív,de szerencsére meddő vagyok,igy nem örökitek semmit tovább..
2018. dec. 15. 22:43
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
A ferjemtol igen-a szeretomtol nem. Egyenfuggo.
2018. dec. 15. 23:41
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem tartanám meg.
2018. dec. 16. 00:47
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezt a döntést neked kell meghoznod, átgondolnod. Adj időt magadnak, mert, ha meghozol egy döntést, akkor nincs visszaút. Beszélgess a férjeddel erről. Nem szabad, csak a gyakoris válaszok alapján határozni.
2018. dec. 16. 08:17
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem, örökbe adnám.
2018. dec. 16. 09:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy megtartanám.Sok oka van amiért nem akarok,és ezen nem változtat semmi de semmi.
2018. dec. 16. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem kerültem ilyen döntési helyzetbe, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem tartanám meg.
2018. dec. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!