Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti a nő, ha bemegyek pisilni miközben Ő mást csinál a fürdőben?
Nem kell az ilyen dolgot szeretni.
Van, akit zavar, van, akit nem.
Hugyozz a küszöbre, aztán észreveszi magát. Vagy használd te is annyit a fürdőt, hogy toporognia kelljen. Ahol külön is van, totál érthető, de ahol csak egy WC a fürdőben, ott azért illene toleránsabbnak lenni.
32/f
Mert miért nem bírod ki? Alsós korunkban már nem kéredzkedtünk ki pisilni, megtanultuk, hogy szünetben kell.
Vagy ha látod, hogy megy be, szólj, hogy mennél előtte pisilni. Ennyi az egész, ezt családok meg tudják oldani.
Hasmenés/felfázás? Vagy akkor ágytálazzon?
32/f
Van, akit zavar az ilyesmi.
Ha bent van, egyszerűen kopogj, hogy vécézned kell. Akkor gondolom, kicsit sietősebbre veszi, hogy gyorsan végezzen. De megbeszélhetitek, hogy ha tudja, hogy beveti magát fürdőbe, előtte szól, hogy el tudd végezni a dolgodat.
Ha 365 napon át megy a beled és fel vagy fázva, akkor orvos, nem a másik orra alá fosás.
Tudom, tudom, az a legintimebb párkapcsolat, ahol egymás markába szarunk, de beszélgetni nem merünk.
Nem vagyok ra kivancsi
Nem szeretnem hallgatni a csorgast
Nem szeretnem erezni a hugyszagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!