Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az a mondat, amivel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a mondat, amivel a legnagyobb fájdalmat okozta neked a párod/exed?

Figyelt kérdés
És hogy reagáltál rá?
2018. dec. 13. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Csak ámítottalak, sosem akartam tőled semmi komolyat. Ha szex kellett kézél voltál. Sosem szerettelek.

4 év után.

2018. dec. 13. 20:11
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
helyes nő vagy ,de engem csak az agyad és a személyiséged érdekelt.Nem vonzódom hozzád.
2018. dec. 13. 21:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, hogy kövér vavy, bár a vékonyabb lányokat szeretem.

Illetve: mondtam a szakítás előtt, hogy úgy érzem nem vagyok elég neki...

Ő: Tényleg nem vagy elég nekem. Tudtam, hogy nem illünk össze, de megszerettelek...

(Aha. Két nappal előtte vette el a szüzességemet, ami után azt mondta: Rosszabbra számítottam)

Ezek voltak a legrosszabbak, de sok ilyet kaptam.

2018. dec. 13. 21:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Miután megcsalt és kiderült, meghunyászkodott, könyörgött, megbocsátottam. Illetve akartam esélyt adni neki, de folyton rájátszott bizonyos szituációkra, az összetört bizalmamat nem erősítette, sőt, élvezte, hogy játszik velem. Természetes, hogy voltak kérdéseim, bár inkább mégsem szerettem volna tudni a részleteket, okokat, ezért nem ugyanúgy álltam hozzá, de nyilván nem tudtam. Aztán végül még ő dobott ki, hogy én elbsztam mindent, miattam nem működik a kapcsolat, pedig szuper lehetett volna, ha én jól viselkedek. Már túlvagyok rajta sok-sok tanulsággal.
2018. dec. 13. 21:26
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

7 év után, az esküvő napján, a nászéjszaka előtt:

"Mint nő, sose voltál az esetem, de veled olyan jókat lehet röhögni - ezért is vettelek el."

2018. dec. 13. 21:46
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
"Nem érsz semmit és sosem kellenél senkinek, örülj, hogy egyáltalán veled vagyok" mindezt úgy, hogy a falhoz szorított. 5 év után ezt kaptam,mert megmondtam neki, hogy nem vagyok a lábtörlője és szórakozzon mással.A másik az volt,hogy, amikor elvetéltem azt kaptam tőle,hogy: "örülök neki...szar anya lennél amúgy is". Nyilván elhagytam. Azóta férjnél vagyok van egy kislányom. A férjem a legkedvesebb ember,akit ismerek és megbecsül, nagyon jó a kapcsolatunk. Boldog vagyok. Neki azóta nem voltak pár hónapnál hosszabb kapcsolatai még mindig anyuci kicsi fia 31 évesen és ugyanúgy az anyjával él. Szerintem senki sem bírja sokáig mellette.
2018. dec. 13. 21:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus milyen lelketlen undorító emberek tudnak ilyeneket mondani... :O

Nekem azt mondta hogy nem sajnálnálak ha utazás közben balesetetek lenne és nem jönnél vissza... De ez igazából nem is fájt. Nem is vettem komolyan. Azt akarta hogy fájjon, de ismertem már.. Egyszerűen bosszantotta amit irántam érez, valahogy kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek érezte magát, nem volt boldog. Pedig én borzasztóan szerettem, de ezt ő nem tudta elhinni. :/

2018. dec. 13. 23:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hú ha én elkezdeném sorolni...

Amúgy mindenki szerint megfogtam vele az Isten lábát, csak én nem érzem így.

A legfájóbb:

Szégyelld magad! (Ezt azért mondta, mert amikor az anyjáék kegyetlenül elbántak a kutyájukkal, szembementem a családdal és nem voltam hajlandó búcsúzáskor végigpuszilni őket. Azt nem mondta, hogy ő szégyelljék magukat, amiért nem hívtak hozzá orvost.)

De volt több fájó is:

Neked kék a szemed? (4 év után, egy éjszaka, amikor azt mondtam, hogy a kék szeműeknek gyakrabban gyengébb a szeme, ezért kell kontaktlencsét hordanom.)

2018. dec. 14. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt férjem nagyon rászokott az alkoholra, ő mondta 10 év házasság után ,miután sokadik alkalommal próbáltam vele beszélgetni,hogy vegye visszább,legyen napi 1-2 sör,az nem vészes,de így tönkremegy a házasságunk,hogy "ha választanom kell közted és az alkohol között,akkor az alkoholt választom. Ez segített meghoznom a végső döntést. Én is választottam. De egyébként amikor elhagytam rá kb. fél évre abbahagyta az ivást,teljesen megváltozott. Teljesen jó viszonyban vagyunk,beszélgetünk. Nem haragszom rá,biztos én is hibás voltam,mert sokszor kérleltem ,hogy változtasson. Azóta megbánta,szeretne vissza kapni,de részemről elmúlt az az érzés. Már csak úgy szeretem mint egy kedves barátot. Amikor ivott voltak csúnya húzásai,egyszer majdnem eltörte a csuklóm,másik alkalommal felnyomott a falra,mert részegen belémkötött én meg nem voltam hajlandó leállni vitatkozni,csak annyit mondtam"hagyj már békén"
2018. dec. 14. 13:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Lakásfelújítás előtt javaslom, hogy kád helyett csinálhatnánk egy kényelmes, dupla zuhanyzót ami alatt akár ketten is elférünk.A reakciója: "Fúj, mit képzelsz, ki akarna veled közösen zuhanyozni,nem vagyok én nudista!"(adalék: akkor voltam 4 hónapos terhes és 57 kiló)

A válás előtt kb egy évvel: "Ezt úgy érted, ha nem szexelek veled többet képes leszel elhagyni? Ennyire csak a szex érdekel? Ez szánalom. "

Ezt úgy, hogy már csak évi 1-2 szex volt közöttünk és a kezdeményezéseimet lepöckölte. Nem volt impotens.

2018. dec. 14. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!