Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom (25/F) egy hisztis p*csa, aki nem örül semminek. Mit lehet csinálni ezzel? (24/L)
Szerveztem neki szülinapot egy étterembe. lebeszéltem, hogy viszek tortát, meg minden titokban és majd kihozzák.
Erre ma lemondja az egészet, ne menjünk, ez szerinte olyan erőltetett, hogy étterembe megyünk(?). Muszáj volt kinyögnöm, hogy de én már leszerveztem egy kis meglepit, szóval ne csinálja már.
Erre az volt a válasz, hogy ő gyűlöli a meglepetéseket (nem tudom mióta) és nem megy sehova otthon marad, én ne égessem mindenki előtt a meglepetéseimmel. (LOL)
Ez már nem az első, hogy belehányik valamilyen programba amit én jó szívvel szerveztem és még csak nem is udvariasan utasítja vissza.
Szerintem ez nem normális.
A másik, hogy mindenért sérteget, próbál dagadtnak vagy hülyének beállítani, mikor nagyon jó alakom van és most fogok diplomázni. Azt hiszi ezzel majd elveszi az önbizalmam de csak őt utálom meg egyre jobban. Fél éve vagyunk együtt.
Elcsesztél fél évet az életedből egy hisztis majomra.
A döntés rajtad áll, hogy mennyi időt szeretnél még.
Az ètterembe mond le a foglalást, őt meg küldd el melegebb èghajlatra. Mond meg, hogy az a meglepetèsed, hogy újra szingli lett.
Ennyi a megoldás. Teljesen feleslegesen pazarlod az időd ilyen tuskóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!