Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Számotokra milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Számotokra milyen egy női ideál? (küllemileg valamint belsőleg)

Figyelt kérdés
Megköszönném,ha kort is írnátok :)
2010. jún. 27. 17:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
UTOLSÓ VÁLASZOLÓ,TELITALÁLAT,ILYEN ÉRTELMES VÁLASZT EZEN AZ OLDALON MÉG NEM OLVASTAM!
2010. jún. 27. 18:00
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát igen...ezzel nem vagy egyedül :)

De azért kíváncsi lennék,hogy milyen lenne számodra az a lány,aki nem úgy viselkedik,mint a mai fiatalok 90%-a :)

2010. jún. 27. 18:04
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Legyen szép a maga módján. Ne valami általános szépségsablonba illeszkedjen, hanem legyen jó ránézni. És tudjon szeretni.
2010. jún. 27. 19:04
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

22F

Az én női ideálom:

-18-22év közötti

Külsőre:

-nem túl alacsony, nem túl magas

-nem sovány, nem is kövér, de azért lehet rajta mit fogni :P

-hosszú fekete haj

-kék szem

-nőiesen öltözködik

-világos bőrszín

Belsőre:

-őszinte

-hűséges

-van humorérzéke

-vallásos

-erkölcsös

-nemzeti érzelmű

-kedves

-aranyos

-szereti a gyerekeket

-megértő

-türelmes

-tájékozott

-intelligens

Számomra ez a női ideál :P

2010. jún. 27. 23:22
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

OFF: Kedves előző! Mi van akkor ha a női ideálodban minden megvan, kivéve a hosszú haj és a kék szem? Akkor már nem is kell??? Ezért nem értem h miért vannak ezek a kikötések. Mi van ha vörös hajú és zöld szemű? Mi van ha rövid sötét hajú és barna szemű? Csak azért nem adsz neki esélyt mert nem felel meg a színnek vagy a haj hosszúságának?

Butaság! Lehet h elszalasztod életed legnagyobb lehetőségét...

Bocsi az OFF-ért!!!

2010. jún. 28. 12:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez csak a számomra elképzelt ideál. Jelenleg is van barátnőm akit nagyon szeretek, senkiért nem hagynám el, annak ellenére, h az általam említett tulajdonságok közül több sem stimmel nála. Ideál, vagyis számomra egy ilyen nő lenne a legtökéletesebb, de mint tudjuk tökéletes ember nem létezik. Nem csak ilyen nővel jönnék össze, hanem minél több tulajdonsággal rendelkezik az említett tulajdonságokból, annál nagyobb esélye van nálam:P
2010. jún. 28. 14:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Na most pontosítottál az ideálodon :) Nem beszólásnak szántam csak úgy érdekelt... :) Sok boldogságot!
2010. jún. 28. 14:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2010. jún. 28. 14:51
 19/21 anonim válasza:

Szerintem olyan Marilyn Monoroe, az igazi nő,

de a mostani férfiaknak az jön be ha:

-20 kg

-Világméretű melle van

-Kerek segge

-Hosszú szőke haj

-Kék szem

VAGY EZ:

[link] :)

2013. máj. 22. 18:16
 20/21 ¡Converse! 182 válasza:
Széles csípő, szép arc , tudjon főzni . Nekem enyi elég :)
2015. dec. 15. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!