Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennap veszekszem a barátommal, el fogom emiatt veszíteni ha nem változtatok. Hogy hozhatnám helyre?
Figyelt kérdés
Mindenbe belekötök, nagyon sokat dolgozik most mert 🏡 szeretne venni. Reggel 5kor megy este 6 7 felé haza ér. Én ahelyett, hogy örülnék neki állok amiért ilyen sokáig volt, vagy ha meg iszik egy üdítőt valamelyik haverjával, vagy ha át megy az apjához. Minden miatt hisztizek, engem sehova sem visz és azt mondja azért mert állandóan veszekszem és duzzogok. Szex is alig van és erre is azt mondja, hogy nincs kedve miután jól összeveszek vele meg mindig piszkálom. Féltékeny vagyok mert nincs itthon pedig mindig munkás ruhában tér haza olajosan koszosan, tudom h az apjával dolgoznak mégis a fejembe szövöm a képeket, ha ismerőse lesz egy lány a facebookon akkor egyből neki álltam, hogy ki ez stb holott nekem is van 1000 Facebook ismerősöm. Csoda, hogy velem van még és erre most jöttem rá. Tudom, hogy nagyon szeret engem de érzem, hogy még egyszer ki borítom es akármennyire szeret el fog engem hagyni. 24 L mit tegyek, hogy ne kötekedjek vele?2018. dec. 10. 12:56
11/11 anonim válasza:
Foglald le magad valami munkával te is, ha kell, fizikaival, ami után a nyelved is lóg, és csak ülni bírsz egy széken, és semmi mást.
Egyből nem fog annyit pörögni az agyad...
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!