Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok osszekoltozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok osszekoltozni a baratommal ezt hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Harom eve vagyok egyutt a baratommal. Es nagyon szerettjuk egymast, mindig szamithatunk egymasra, a legjobb baratom. Egy rovid ideig azthiszem 5-6honapot eltunk egyutt Alberletben. Tulajdonkeppen akkor "jottunk ossze" vagyis alakult mar koztunk valami. De aztan en kesobb otthagytam az alberletet, mert visszatudtam koltozni a szuleimhez. Az az csak az edesapamhoz. Nem is ez a lenyeg. Tudom,hogy milyen egyutt elni valakivel, es a baratom mar anno jo lakotarsnak bizonyult. Ezekkel nem lenne gondunk ha egyutt elnenk, sot igazabol nem tartok semmitol sem, ha lesznek is problemak majd megoldjuk oket. Viszont en meg nem akarok osszecuccolni. Lehet fura, de nekem ez a harom ev keves. Ugy erzem,hogy tul korai lenne. Es habar izgatott vagyok, meg boldog vagyok ha errol beszelunk..kesobb az eszemre hallgatva nem tartom ezt helyes dontesnek. 23 eves vagyok, jelenleg meg tanulok. Sokat utazgatok(unk) is. Nem is biztos,hogy itt akarok hazat. Beszeltunk mar Kulfoldrol is. Neki is tetszene az otlet. De most annyira "surgeti" az osszekoltozest,hogy mindegy hol..csak egyutt. (kb..) 3honapja lett tema komolyabban. Nem tudom,hogy mit csinaljak. Nem akarom ot hitegetni, ezert annyit mondtam most is,hogy gondolkodom rajta. De mar kinezte(tuk) a lakast, stb. Ha minden igaz akkor Januar vegen mar koltozhetnenk is. En viszont nem mennek bele..varnek kicsit. Meg annyi minden var rank. Marmint mivan ha megbanja... Vagy unalmasnak tart hosszabb tavon... Tul sokat leszunk egyutt...ah nem tudom. Nem erzem ezt biztosnak. Tudom bennem van a hiba, meg igazabol ezzel megbantanam ot, raadasul tobbnyire csak biztattam, es en is lelkesedtem..amig nem gondoltam at kesobb jobban. Igy szerintem ebbol csak veszekedes lenne, amit nem tudom,hogy lehetne elkerulne!!! Sose akarnam megbantani szandekosan. Iszonyat csalodott lenne ha tudna amit most erzek ezzel kapcs. De nemsokara itt a Januar. Es valamit muszaj lesz neki mondanom a napokban. Hogy meg ne..! Szerintetek hogy lehet ezt elmondani, ugy hogy NE haragudjon ram? Nem akarok vele szakitani, szeretem ot nagyon, es ideges vagyok, ha arra gondolok ez lehet egy tores lesz a kapcsolatunkban.

23 vagyok o 27F.

Szep Napot mindenkinek :) Elore is koszi a valaszokat. Minden tanacsot szivesen fogadok.

2018. dec. 10. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem kozossen akartok lalast venni, akkor semmi veszteni valod nincs. Max. szetkoltoztok. 3 ev azert mar eleg sok ido.
2018. dec. 10. 11:07
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
A parod 27 eves. Ha azt mondom, hogy 20-23 eves lenne, akkor persze, nem gond, jarogassatok, de egy 27 eves ferfi ennel mar tobbre vagyik. Ha te nem, akkor ne hitegesd, hanem legy vele egyenes es add meg neki a lehetoseget, hogy olyan not talalhasson, akivel egy utat tud jarni es aki kozos otthont akar vele. Te nem ez vagy.
2018. dec. 10. 11:12
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Nincs könnyű kiút, ugyanezeket szépen el kell mondanod neki. Méghozzá minél előbb, már így is nagyon gáz, hogy már kinéztétek a lakást. De minden nappal csak rosszabb lesz a helyzet, mert ő azt gondolja, hogy minden oké, miközben nem az. Az, hogy kiderüljön és el tudjátok rendezni a dolgot, sokkal fontosabb, mint at, hogy haragudni fog-e vagy nem.

Úgyhogy ugyanezt magyarázd el neki, amit itt most leírtál. Lássa a folyamatot, amin végigmentél, értse, hogy hogyan alakult ez benned és mi miért, mikor történt. Aztán találjátok ki, hogy mi legyen.

2018. dec. 10. 11:19
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen, egyutt akarunk lakast venni. En is szeretnek (majd) osszekoltozni, de nem most. Lehet kesobb mar mashogy gondolkodom errol. De igazabol en nem szeretnem ha a koraval jonne. Mert pl csaladot alapitani meg o sem akar. Sot! Gyerekeink lehet nem is lehetnek. (marmint sajat ) es a jovonket ugy is tervezhettjuk egyutt ha nem egy fedel alatt elunk. Kesobb ez valtozhat! Remelem,hogy megerti mire gondolok. Mondjuk nem hiszem, mert nem tudom hogy talaljam. Es attol felek emiatt szakit velem.
2018. dec. 10. 11:20
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
Én összeköltöznék vele a helyedben
2018. dec. 10. 11:21
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha még nem tartasz ott, akkor mond meg neki tényleg mielőbb... nincs rosszabb mikor beleéled magad utazásba/házba/nyaralásba/élménybe és kiderül a másik nem is akarja és végül nem lesz... Azért gondolom eltudod képzelni, ne hagyd hogy ebben a feelingben tengesse magát, ami még nem érkezett el... MIELŐBB!!!
2018. dec. 10. 11:37
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

Túl korai lenne, unalmasnak találna hosszú távon... ezek mind jók ha mielőbb kiderülnek.

Semmiképp nem vennék közös lakást de az albérletbe költözés mindenképpen indolokt lenne, már csak azért is, hogy ha nem megy, akkor mielőbb kiderüljön.

A párod nyilván sokkal többet akar kihozni ebből a helyzetből, míg Te a "járogassunk" szinten vagy.

El kellene neki mondanod mindenképp és megbeszélni, hogy hogyan tovább, de nem szép dolog áltatni és húzni az időt, ha ő sokkal komolyabb dolgokról gondolkozik, olyanokról, amikre Te nem állsz készen.

Elképzelhető hogy megért és vár, de az is lehet, hogy 3 év után ez neki kevés már.

2018. dec. 10. 11:56
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem "jarogatunk" attol mert meg nem akarok osszekoltozni. Legalabbis szerintem ettol nem lesz ennyire alulertekelt a kapcsolatunk. Az osszekoltozossel semmi sem valtozik. Max annyi,hogy mindennap egyutt alszunk es nagyobb esellyel lesznek surlodasok (ami nem baj, aprosagok ) En meg varnek. Ettol szerintem nem vagyok nem hozzavalo, vagy ilyesmi. De majd ha elmondom neki (meg nemtudom hogyan) akkor kiderul ugy is o mit gondol. Habar ismerem ot. Csak megbantom ezzel.
2018. dec. 10. 12:00
 9/20 anonim ***** válasza:
35%

Neked nem valo a komoly kapcsolat. Amiket most irsz, azok szilard nezetek.

Majd ha 40 evesen anyadek hazaban venlanykent fogsz tengodni, bannni fogod.

De ot ne hitegesd.

2018. dec. 10. 12:04
 10/20 A kérdező kommentje:

Csak az edesapammal elek. Es o rokkant. A tesoim es en segitunk neki mindenben. A batyam maradt meg itt, aki 1hetet velunk van (itthon segit) 1 hetet meg a baratnojenel van. En is igy vagyok a baratommal, persze ilyenkor is talalkozunk, de nem alszom nala. Az anyamat meg nagyon ritkan latom, o nem is ebben a varosban lakik ahol mi. Igazabol magasrol le...os bennunket.

Rendben amugy. Koszonom azert,hogy elmondtatok amit gondoltok errol.

2018. dec. 10. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!