Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok osszekoltozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok osszekoltozni a baratommal ezt hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Harom eve vagyok egyutt a baratommal. Es nagyon szerettjuk egymast, mindig szamithatunk egymasra, a legjobb baratom. Egy rovid ideig azthiszem 5-6honapot eltunk egyutt Alberletben. Tulajdonkeppen akkor "jottunk ossze" vagyis alakult mar koztunk valami. De aztan en kesobb otthagytam az alberletet, mert visszatudtam koltozni a szuleimhez. Az az csak az edesapamhoz. Nem is ez a lenyeg. Tudom,hogy milyen egyutt elni valakivel, es a baratom mar anno jo lakotarsnak bizonyult. Ezekkel nem lenne gondunk ha egyutt elnenk, sot igazabol nem tartok semmitol sem, ha lesznek is problemak majd megoldjuk oket. Viszont en meg nem akarok osszecuccolni. Lehet fura, de nekem ez a harom ev keves. Ugy erzem,hogy tul korai lenne. Es habar izgatott vagyok, meg boldog vagyok ha errol beszelunk..kesobb az eszemre hallgatva nem tartom ezt helyes dontesnek. 23 eves vagyok, jelenleg meg tanulok. Sokat utazgatok(unk) is. Nem is biztos,hogy itt akarok hazat. Beszeltunk mar Kulfoldrol is. Neki is tetszene az otlet. De most annyira "surgeti" az osszekoltozest,hogy mindegy hol..csak egyutt. (kb..) 3honapja lett tema komolyabban. Nem tudom,hogy mit csinaljak. Nem akarom ot hitegetni, ezert annyit mondtam most is,hogy gondolkodom rajta. De mar kinezte(tuk) a lakast, stb. Ha minden igaz akkor Januar vegen mar koltozhetnenk is. En viszont nem mennek bele..varnek kicsit. Meg annyi minden var rank. Marmint mivan ha megbanja... Vagy unalmasnak tart hosszabb tavon... Tul sokat leszunk egyutt...ah nem tudom. Nem erzem ezt biztosnak. Tudom bennem van a hiba, meg igazabol ezzel megbantanam ot, raadasul tobbnyire csak biztattam, es en is lelkesedtem..amig nem gondoltam at kesobb jobban. Igy szerintem ebbol csak veszekedes lenne, amit nem tudom,hogy lehetne elkerulne!!! Sose akarnam megbantani szandekosan. Iszonyat csalodott lenne ha tudna amit most erzek ezzel kapcs. De nemsokara itt a Januar. Es valamit muszaj lesz neki mondanom a napokban. Hogy meg ne..! Szerintetek hogy lehet ezt elmondani, ugy hogy NE haragudjon ram? Nem akarok vele szakitani, szeretem ot nagyon, es ideges vagyok, ha arra gondolok ez lehet egy tores lesz a kapcsolatunkban.

23 vagyok o 27F.

Szep Napot mindenkinek :) Elore is koszi a valaszokat. Minden tanacsot szivesen fogadok.

2018. dec. 10. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Valami bibi csak van. Minden olyan jó lenne, akkor az ember a másikkal akar lenni. Már nem a tini kor, hogy eljárogatunk egymással. Erős indok nélkül ilyet mondott volna a párom, elgondolkodtam volna, lesz közös jövő?
2018. dec. 10. 12:35
 12/20 anonim ***** válasza:
13%

Ne haragudj, ez is csak kifogas. Tapasztalat.

Az en apamnak 1 laba sem volt amputaciok miatt, toloszekes volt, meg is 330kmre laktam tole.

3 hetente lementunk a ferjemmel, megcsinaltam a nagytakaritast, a nagybevasarlast, ott aludtunk, es o amugy ellatta magat. Agyazott, furdott, kaja meg rendelve volt neki. Es egyedul elt.

Valami mas bibi lehet. 23 evesen meg nagyon nem itt kellene tarts.

Szerinted keson ero vagy ?

En is 23 vagyok.

2018. dec. 10. 12:42
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Hát, ha három év után még ennyire bizonytalankodnál, én hagynálak inkább és szomorúan venném tudomásul, hogy 3 évünket csesztük el a semmire.

32/f

2018. dec. 10. 12:54
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Már ne haragudj, de 3 év után mire akarsz még várni? Ha ennyi nem volt elég, hogy biztos legyél kettőtökben, akkor elég egyértelmű a helyzet...
2018. dec. 10. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az osszekoltozossel semmi sem valtozik. Max annyi,hogy mindennap egyutt alszunk es nagyobb esellyel lesznek surlodasok (ami nem baj, aprosagok )"

"Marmint mivan ha megbanja... Vagy unalmasnak tart hosszabb tavon... Tul sokat leszunk egyutt...ah nem tudom. Nem erzem ezt biztosnak."

Kicsit ellentmondásosnak érzem a dolgot. Meg a kérdésben már lakásvevésről beszélsz, holott a jelenlegi kérdés, hogy összeköltözzetek-e albérletben.

Szerinted ha esetleg az összeköltözés során megunjátok egymást, az azért van, mert 3 éve vagytok együtt? Ez már nem történhetne meg, ha mondjuk 5 éve lennétek együtt?

Azt szokták mondani, hogy előbb-utóbb minden "felszínre kerül". Szóval ha valami nem stimmel köztetek, azt jobb, ha most tudjátok meg, mint 3 év múlva.

Próbálj meg jobban bízni a kapcsolatodban, és finoman, de szerintem nyílj meg neki nyugodtan erről a témáról, a közös átbeszélés szerintem segíthet.

2018. dec. 10. 14:55
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Összeköltöznék vele a helyedben. Úgy közösen lakást venni, hogy alig éltetek együtt, nagyon nem jó ötlet.

Az elbérlet nem olyan kötelezettésg, mint amikor vagyonrészed van egy ingatlanban.

A fél év meg nem elég, hogy kijöjjenek azok a problémák, amik az együttlakással járhatnak nálatok. Több idő kéne megismernetek egymást, mint fél év, hogy nyugodt lélekkel vegyetek közösen egy ingatlant.

2018. dec. 10. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha összeköltöztök az teljesen más szint, mint a járogatás. Mert ez az. Mi tudtuk hogy együtt akarunk élni, így azonnal összecuccoltunk. Ne áltasd tovább, mert úgy fogja érezni hogy átvered és igaza lesz.
2018. dec. 10. 15:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, 23/N 27/F
2018. dec. 10. 15:36
 19/20 anonim ***** válasza:

De, huszonéves korban ez amit csináltok járogatás.

Nem ördögtől való ez magában, de ő többet akar, te meg nem, ez a probléma gyökere.

Nekem a leírásodból és a kommentjeidből az jön le hogy félsz, nem akarsz elköteleződni, vagy nem vele. Pont attól félsz hogy megunod őt vagy nem lesz jó állandóan együtt lenni.

Te megvezeted őt most, ami nagyon nem szép dolog.

Mondd meg neki tényleg, így ahogy leírtad, és hagyd hogy döntsön - akarja-e ezt így tovább vagy sem. Nem kötelezheted arra hogy majdnem 30 évesen, egy 3 éves kapcsolat után ne akarjon továbblépni.

Az együtt lakás sokkal több mint "minden este együtt alszunk". Ott van a másik, mindig. Ha probléma van, meg kell beszélni, nincs az hogy "jó akkor nem írok neki fél napig inkább", együtt viszitek a háztartást, jóban-rosszban, stresszben ott van a másik.

30/N

2018. dec. 10. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
34%

Szia! Hasonló cipőben járok mint te. 22/L vagyok a párom 26/F. 3 és fél éve vagyunk együtt.

Ő szeretné az összeköltözést, mert már dolgozik. Én viszont még tanulok és szeretnék a szüleimmel maradni..

Ne hallgass azokra akik szerint ezzel baj van!! Teljesen normális. Ha a párod ezt nem érti meg, az az ő baja. De tényleg mondd meg neki, kössetek kompromisszumot hogy pl ha te elvégezted a sulit utána összeköltöztök.

Ha van kedved amúgy írj privátba, jólesik megosztani egymással a dolgokat ha már hasonló problémával küszködünk.

2018. dec. 10. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!