Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érezteti veled a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érezteti veled a párod hogy fontos vagy neki?

Figyelt kérdés
Mit tesz amiből ti ezt érzitek?
2018. dec. 9. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Mindig megkérdezi mi kell a boltból.
2018. dec. 9. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinál nekem kaját munkába, beköti a lábam amikor fáj és mindig megfogja nekem is a jobb pekemonokat akkor is, ha épp egyedül játszik (meg pörget is, hogy megkaptam a napi bónuszt).
2018. dec. 9. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedvemben jár, akkor is, ha neki az nincs ínyére minden esetben.
2018. dec. 9. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Megkérdezi milyen napom volt, hogy érzem magam, kéri, hogy meséljek valamit, mert érdeklődik felölem.

Figyel rám, érdeklődik afelől, hogy én mit, hogyan szeretnék, és ez természetesen nem azt jelenti, hogy én döntök valamiben, hanem megbeszéljük, melyikőnk mit szeretne.

Meglep apróságokkal, pl. kb. 2-3 havonta ad virágot, magától teszi, és csak úgy, minden ok nélkül, ami nekem a legfontosabb :)

Sokszor puszil meg, átölel.

Ha a jövőt illetően valamilyen döntést kell meghoznia, arról engem is megkérdez, mert érdekli a véleményem.

Meghallgat. Ha problémám adódik nekem, vagy kettőnknek, rögtön próbál rá megoldást találni, nem pedig kifogásokat keres, vagy tereli a szót.

Ha pl. az ő barátaival, családtagjaival találkozunk, akiket én még nem ismerek, ügyel arra, hogy úgymond ne hagyjon magamra, kényelmesen érezzem magam a társaságban, (nem tudom, hogy mondjam jobban..)

Betartja a szavát, ha valamit megígér, akkor az, úgy lesz, már amennyire rajta múlik persze.

Igyekszik a családommal, barátaimmal is jó viszonyba kerülni, akik fontosak nekem.

2018. dec. 10. 01:20
 5/5 anonim ***** válasza:
4.vagyok 22/L
2018. dec. 10. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!