Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik már velem? Miért erzem hogy mar nem vagyok neki annyira fontos? 😔
A baratom manapsag alig beszel velem ha kulon vagyunk es mindig minden az en hibam. Ram haritja, en vagyok a hisztis mindig mknden az en hibam szerinte es nagyon elhanyagol manapság úgy érzem. Nem tudom mi történhetett de nagyon önfejű és nem tudok vele megbeszélni semmit mivel jelenleg nem is vagyunk egymás közelében sem..
Nem tudom mar hogy megbeszelni a dolgokat vele ss nem ertem miert minden az en hisztissegem, hibam amit csak mondok. O a szent szerinte de annyira elegem van mar ebbol, teljesen ugy erzem hogy ilyen szurke allapotba kerultunk amibol nem tudunk kilabalni.
Esetleg ha valaki tudna tanacsot adni megkoszonnem.
Volt már egy kérdésed kb 100 Választ kaptál.. de látom jó a kakában mártózni is és onnan siránkozni és szeretsz szenvedni sajnáltatni magad. Nem sajnállak mert magadnak csinálod. Aki nem óhajt velem lenni és kvázi a fejemre szarik azt kirúgom az életemből,sose csúsztam térden pasiknak. Ez szánalmasabb mint a pasid ovis viselkedése..
40N
Ne engem sértegessél,fussál a pasid után ,aki a fejedre szarik és gyakoriznod kell mert nem tudsz magadtól kommunikálni vele, nem csak o van ovis szinten, szerintem a pasi simán menekül előled, ha nem tudod elérni,de sejtem a megnyilvánulásod okán h jól teszi.. :(
40N
Segítő választ milyet szeretnél,mit mondjunk,hívd fel írj levelet keresd fel a lakásán.. Csak tudod a pasikád címét..
Amúgy ilyen stílusban beszélsz anyáddal is? Én gyerekem lennél tanulnál tiszteletet, már pofán lennél vágva és nem lenne pasi gondod miközben a tojáshéj van a fenekeden gondolom.
58N
Ahogy itt megnyilvánultál többször is nem csodálom h a pasid le akar már falcolni.. Elképzeltem a hasonló megnyilvánulású hisztijeidet. Rémes hárpia színvonal..
36N
Mégis mi pozitívat lehet írni arra, ha a pasidat nem érdekled, nem akar veled beszélni, neked is eleged van, és szerinted is szar az egész? 1. Szakítasz vele. 2. Bennmaradsz a langyos fosba.
És a kérdésedre válaszolva, azért érzed, hogy nem vagy fontos neki, mert nem vagy fontos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!