Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagyok neki elég teret?
Úgy érzem túlságosan két olyan ember találkozott akik a két szélsőséghez tartoznak.
A párod kicsit olyan mint az én párom, bár nálunk két hónap után nem mondta, hogy sok vagyok. Ő a haverjával utazott el pár napra és igaz addig alig beszéltünk, de utána alig várta, hogy találkozzunk.
Az biztos, hogy az nem megoldás, hogy te futsz így utána, mert esélyt sem adsz neki, hogy hiányozz. Kíváncsi lennék ha 2-3 napig nem keresnéd egyáltalán, vajon keresne-e ő. Nem gondolkoztál még ezen?
Szerintem kérdező félreérted, nem fizikálisan vagy sok neki. Hanem az, hogy gondolom szoktál hisztizni neki, hívogatod, írogatsz neki, meg se várod, hogy ő keressen. Elvárásaid vannak felé, és emiatt ő szorong és úgy érzi kalitkában van. Nyilván te azért keresed ennyit kert kell neked az visszajelzés, de ha egészséges és normális lenne a kapcsolatotok, anélkül is tudnád, hogy szeret, hogy bizonygatni kéne.
A pánikbetegség pedig nem jó. Gondolom minden problémát felnagyítasz.
Két hónapos kapcsolat nem olyan sok ahhoz, hogy te így kalitkában tartsd.
Ezt az is alátámasztja, hogy te már a második randin úgy érezted ő kell neked, pedig az még erősen ismerkedő fázis, nem is ismered annyira még a másikat, hogy el tudd dönteni, hogy az az ember hozzád való vagy sem.
Röviden, érzelmileg nagyon rákapaszkodsz, és visszaigazolásokat vársz tőle, hogy te kellesz neki.
Ő viszont egy olyam ember aki kevesebb törődést igényel, és az sajnos az ő részéről jogos, hogy két hónapos kapcsolattól szerintem se várj el ennyi mindent. :( Akkor később mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!