Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet feladnunk a személyiségünket egy kapcsolat miatt?
Egyáltalán nem szabad.
Ne hülyéskedj, ha ennyire megakar változtatni szerinted tetszik neki ami most vagy???
Ha pedig neki nem tetszik, miért is vagy te vele?
Hogy elválasszon a barátaidtól, hogy teljesen megváltoztasson akaratod ellenére? A tesóm is így volt a pasijával, aztán 3 év után megsokallta,és teljesen visszaállt azokhoz a dolgokhoz amit szeretett, mert egyszerűen ilyen téren nem lehet az embereket megváltoztatni max elnyomni.
Szomorú, de szerintem a legjobb döntés ha dobod, és olyant keresel aki azt szereti aki vagy:)
2-3 évig lehet ezt csinálni. Én 2,5 éve tolom egyre jobban hátra a személyiségem, és most lett elég. Mert így se vagyok neki elég jó. Konkrétan ő nem szereti a kutyákat bent, én meg igen. De kötöttünk egy kompromisszumot, kutya nem jöhet be a szobába, csak a folyosóra. Most ott tartunk, hogy nincs egy szekrényem a saját házamban, a folyosón van az asztalom, hogy legalább itt együtt lehessek a kutyákkal. És még ez se elég neki, azt szeretné, ha nem imádnám őket ennyire, ha nem puszilgatnám őket. 1 éve nem csókol meg, mert neki undorító az, hogy a kutya feje búbját megpuszilom.
Na itt a határ. A kutyáimat mindig is puszilgattam és mindig is puszilgatni fogom. Ha elhagy, és éhenhalok is, és megfagyok is nélküle, akkor is. És a folyosóról se tiltom ki a kutyákat, bár szeretné. Nem kényszerít rá, mert érzi ő is, hogy ennyire nem hagyom magam korlátozni, de ez ellen meg úgy védekezik, hogy elhidegült tőlem. Én elvesztettem a szobámat (neki 2 is van), alig lehetek együtt a kutyákkal, mert mindig megjegyzést tesz, ha nap közben bent vannak és ha hideg van, vagy eső esik, alig láthatom őket, de őt is elvesztettem, mert már nem szeret, csak gépezik. Most lett elég. Eddig lehetett tűrni. Soha többé nem kell férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!