Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferjem szerintem talalkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem szerintem talalkozik a volt munkatarsnojevel.4 eve vagyunk egyutt, van egy 2 eves lanyunk, es most varom a masodik babat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Szia én rákérdeznék. Nem támadnám le, csak annyit mondanék, jó lenne ha eldöntené mit akar, mert nekem idő kell, hogy felkészüljek, hogy egyedül álló leszek.
2008. nov. 6. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Szia. Kérdezz rá, de csak szép nyugodtan. Mondd el neki, hogy te szereted és nem szeretnéd ha elhagyna, mondja el inkább ha valami nem jó neki.

Az is lehet, hogy megváltoztál, pl. nagyon a gyerekekre koncentrálsz stb. nem tudom, de lehet hogy azért "menekül" a másik nőhöz.

2008. nov. 6. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Szegyellje magat, de nagyon ha ez igaz!

Mondd meg neki hogy ugy erzed, talalkozik egy masik novel, mire jo ez? Ne felj, beszelgess vele, remelem lehet vele, es nem raz le mindjart, hogy ugyan mar, te mit kepzelodsz... Legyel kemeny vele, mit kepzel megis?

Mondd meg neki hogy siessen hozzatok haza, foglalkozzon veletek, talan ti vagytok a csaladja, nem az a noszemely!

2008. nov. 6. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Én is csak azt tudom mondani,hogy szégyellje magát nagyon,ha igaz a gyanúd.Mindenképpen kérdezz rá,és ne hagyd magad lerázni,ültesd le beszélgessetek.Arról is,hogy miért jutott a házasságotok idáig,hogy felmerül hogy harmadik furakodjon közétek.Ez a legocsmányabb módja a megcsalásnak szerintem.Ezt nem lehet csak úgy megbocsájtani,még akkor sem ha együtt maradtok.Én már csak tudom,6 hetes volt a legkisebb gyerekünk mikor kiderült a férjemnek nője van.Azt az érzést nem kívánom senkinek.Én ugyan vele maradtam,főleg a gyerekek miatt,meg mert könyörgött hetekig térden állva,hogy ne hagyjam el,mert így szeret úgy imád.De oda a bizalom a részemről,azt hiszem talán örökre,legalábbis még mindig úgy érzem.És semmiképpen ne hibáztasd magad!!!És azt se hagyd,hogy ő rád kenje a dolgot ha igaz.Neki kellene most jobban rád figyelni,és nem neked még plusszba őrá.Ilyet csak az mondhat,hogy elhanyagoltad esetleg,akinek nincs kisgyereke,meg egy a hasába.

Remélem nem igaz a gyanúd,mert ha mégis nagyon fogsz szenvedni.Én azóta az eset óta nem tudok már a férjemre úgy nézni mint előtte.Még a tisztelet amit iránta éreztem is megkopott rendesen.

Minden jót nektek.

2008. nov. 6. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
honnan gondolod?
2008. nov. 6. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem elobb gyujts bizonyitekokat es ha hazugsagon kapod rajta akkor kerdezz ra.Esetleg ha valahova el "kell"menjen probald kovetni vagy mondd azt hogy te is mesz,vagy menj el oda ahova o mondja hogy megy es ha ott van ok.,ha nem...Szoval en biztosra mennek.
2008. nov. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!