Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő a földön, aki összejönne egy idősebb, de tapasztalatlan férfival?
Nem jönnék.
Előbb-utóbb bekattanna, hogy nem volt még mással, és/vagy zavarná, hogy én igen, aztán szakítás, vagy megcsalás lenne a vége. Köszi, nem akarok ugródeszka lenni.
#13 Általánosítasz! A hozzáállásod sértő azokra a férfiakra nézve, akik nem tárgyiasítanak, nem szexisták és valóban megbecsülik a nőt. Nem a bunkó, maszkulin, tárgyiasító férfiakból kéne kiindulni, hanem az ilyen toxikus nőgyülölő tulajdonságok ellen fellépni!
Több olyan férfi van akinek csak nehezen megy a pártalálás és komoly párkapcsolatot keres, tehát nem éri be bárkivel, ezért nem abbol kéne kiindulni, hogy biztos megcsal a végén! Egy partnerrel is lelehet élni az életet, hogyha valóban szeretik egymást és nem csak társak hanem barátok is.
Hidd el, hogy utána a többség megváltozik, felbátorodik, és akit előtte becsült, valahogy már nem lesz olyan érdekes. Mert azt fogja gondolni, ha 1-nem kellett, akkor többnek is fog.
Nem mind ilyen, de a jelentős többség igen, és sztem eldönthetem, hogy nekem nem kell "talán nem üt be a b+" alapon... Mert nem kitalálom, ezt láttam legtöbb esetben.
#13 voltam.
A tapasztalataim alapján tudok következtetést levonni, bár igaz, nem volt ott, mit nevezünk idősebbnek. 25 körül elveszteni is kicsit későnek számít, de ott sok olyan eset volt, amit írtam.
Ha te nem ilyen vagy, az nagyon jó, de statisztikailag nagyvonalakban nem befolyásolja a dolgokat.
Viszont ami igazán sértő lesz, de muszáj:
Akinek 30 éves koráig nem volt egy épkézláb kapcsolata, ott nem lehet arra fogni, hogy nem volt megfelelő nő. Ott valami komoly probléma lehet a háttérben.
Ilyen ismerőseim is vannak. Az egyikük nagyon közeli barát, 30 évesen sikerült neki a dolog (bár volt benne egy kis rásegítés). Nem lett hosszú kapcsolat, mert mint utóbb kiderült, a hölgyike több vasat tartott a tűzben, biztos, ami biztos alapon. Azóta a barátunk itt leragadt, ez az 1 volt, ezt emlegeti azóta is, és teljesen leépült. Mivel elég jól ismerem, így tudom a gátakat.
Aki ennyi idős korára nem hoz össze semmit, nem tud összeszedni egy nőt, annak komoly oka van (és nem az, hogy ronda, vagy csóró, ezt hagyjuk... Pszichikai okok, maradjunk ennyiben. Ez lehet akár családi háttérből eredő, lehet kisebbségi komplexus, vagy félelem valamitől, de ne fogjuk rá, hogy "csak, mert még nem sikerült".)
Létezik.
Létezik olyan nő is, aki idősebb és tapasztalatlan, de ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen nőknél lehet esélye egy tapasztalatlan férfinak.
#17 Ezért kell a másikkal megértőnek és együtt érzőnek lenni az előítéletek gyártása helyett. Az, hogy te így meg úgy tapasztaltad meg még nem jelent semmit. Én is közelítek a 30-hoz és nem volt még egy kapcsolatom se, mert nem megy könnyedén az ismerkedés, nem vagyok valami kezdeményező típus és nem azoknak a lányoknak kellek, akik nekem tetszenének. Nem adom fel, tovább keresem azt a lányt, aki tetszik nekem, mert hiszem azt, hogy idővel ez változhat, viszont sértő és politikailag inkorrekt valakire azt mondani, akit nem is ismersz, hogy valami defektje van. Ilyet nem szabad senkire se mondani!
Emberek vagyunk nem robotok, akik ugyanazzal az algoritmussal működnek. Ezért nem a tapasztalatlansággal van a gond, hanem az alaptalan előítéletekkel és ezeket kéne felszámolni, hogyha valakit nem ismerünk semmilyen előítéletet ne gyártsunk feléje!
Voltam mindkettővel.
Egyik se jo, van egy egészséges határ.
A szépség relatív, az hogy kinek mi jön be relatív, nem lehet arra fogni hogy azért mert szerinted ronda, lehet a másik fél szerint gyönyörű.
Az hogy valaki sokáig szűz vagy sokáig nem colt baratnoje több dologtól függ, de pasiknal ez nagyon gyakori, lehet eddig nem érdekeltek a nők, sokat csalódott, eddig a könyveknek élt és a tanulásnak, viszonzatlan érzelmei voltak csak.
A tapasztalataim alapján, nem. Nem jönnek össze olyannal aki qzt se tudja mit mikor kell csinálni, és aki azt se tudja nekem mi a jó. És valószínűleg ezt a 18 éves szűz énem is így gondolta 2 évvel ezelőtt. Egy kapcsolatban a férfi legyen az irányító fel, főleg az ágyban és ne a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!