Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő a földön, aki összejönne egy idősebb, de tapasztalatlan férfival?
Kézfogásnál és ölelésnél nem történt több.
Valahogyan rá kellene kényszerítenem magamat a prostizásra, mert szerintem ebben az állapotban egyetlen nő sem fog összejönni velem.
Hát nemtom, nem beszélhetek minden nő nevében, de engem nem zavarna ha tapasztalatlan a párom testiség terén de az krvára zavarna ha prostizna...
25n
edzél legalább annyi eszed legyen ,vagy csak a prostikra futja az eszed mar bocs?
Ébredj fel azzal csak lesülyedsz.Ha te azt akarod hajra
Most még van esélyed simán normális kapcsolatra, csak tenni kéne érte.
Ha prostizol és megtudja bárki is, menekülni fognak előled a nők
8,5 éve vagyok együtt a férjemmel, én vagyok neki az első mindenben. Soha màssal nem volt orgazmusom egyébként:)
Nem volt gond hogy tapasztalatlan. Volt màr előtte 2 màsik is aki velem volt együtt először. Igaz, mind kicsit fiatalabbak nàlam, de sose volt mérvadó az kinek hàny csaja volt. Aki pl àtment egy fél vàroson, az nem kellett. Vagy akiről megtudtam, hogy prostizott , vele azzal a lendülettel abba is hagytam a randizàst. Sose kellene olyan igénytelen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!