Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a volt barátom, vagy csak a múlt, az emlékek miatt húzok felé?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja vagyok külön a barátomtól,sokat veszekedtünk vége lett...azóta mindkettőnknek van már egy másik kapcsolata,de most megint beszélő viszonyba vagyunk,és úgy érezzük,hogy szeretjük még a másikat,szerelem! De honnan tudhatnánk meg,hogy tényleg szerelem és nem csak a múlt,és a régi emlékek,és a megszokás hiányzik,hanem tényleg mi egymásnak?Kérlek segítsetek!2008. nov. 6. 15:18
1/3 anonim válasza:
Ezt neked kell erezned,h o hianyzik vagy azok a dolgok amiket egyutt csinaltatok.Pl a kozos setak vagy ha tevezesnel hozza bujtal...vagy az olelese es a csokjai,mert a ketto nem mindegy...
Minden esetre a megszokas nagy ur...en is tul estem 1 ket es fel eves kapcsolaton,es csaka z elso 2 het volt rossz mire megszoktam h magam vagyok...es akkor per pillanat azt nem adtam volna semmiert...foleg nem a sok veszekedesert,mert nallunk is az volt...
Tedd a szivedre a kezed es higgadt felnott fejjel gondold vegig,h tulajdonkeppen mire is van szukseged...
2/3 anonim válasza:
mindenesetre szerintem ne esetek rögtön egymásnak. Mi lenne, ha a mostani barátoddal szakítannál és egy kicsit egyedül lennél és átgondolnád, hogy neked mi is kell. Aztán ha még mindig úgy érzed, hogy szerted, akkor ezt újra megbeszélnétek.
3/3 anonim válasza:
Én minden kapcsolatomnál azt hittem h ő az igazi, ő a nagy szerelem stb... Miután szakítottunk és jött a következő 2-3hónap mulva, rá is azt hittem h ő a nagy ő és az exet elis felejtettem, és rájöttem hogy nem is szerettem. De a 3. kapcsolatom is így indult, nagy love meg minden, szakítottunk, viszont a köv barátomat nem tudtam szeretni igazán, ő nem tudta elfeledtettni az exemet, míg végülis másfél év után vissza mentem az exhez, most másfél éve vagyunk együtt, és már a menyasszonya vok. A lényeg a storymból h ha egy másik aranyos, jóképű mittomén milyen jó srác nem tudja elfeledtettni az exedet, ha késöbb is ugy érzed hogy nagyon szereted, akkor szereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!