Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a volt barátom, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a volt barátom, vagy csak a múlt, az emlékek miatt húzok felé?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja vagyok külön a barátomtól,sokat veszekedtünk vége lett...azóta mindkettőnknek van már egy másik kapcsolata,de most megint beszélő viszonyba vagyunk,és úgy érezzük,hogy szeretjük még a másikat,szerelem! De honnan tudhatnánk meg,hogy tényleg szerelem és nem csak a múlt,és a régi emlékek,és a megszokás hiányzik,hanem tényleg mi egymásnak?Kérlek segítsetek!
2008. nov. 6. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell erezned,h o hianyzik vagy azok a dolgok amiket egyutt csinaltatok.Pl a kozos setak vagy ha tevezesnel hozza bujtal...vagy az olelese es a csokjai,mert a ketto nem mindegy...

Minden esetre a megszokas nagy ur...en is tul estem 1 ket es fel eves kapcsolaton,es csaka z elso 2 het volt rossz mire megszoktam h magam vagyok...es akkor per pillanat azt nem adtam volna semmiert...foleg nem a sok veszekedesert,mert nallunk is az volt...

Tedd a szivedre a kezed es higgadt felnott fejjel gondold vegig,h tulajdonkeppen mire is van szukseged...

2008. nov. 6. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
mindenesetre szerintem ne esetek rögtön egymásnak. Mi lenne, ha a mostani barátoddal szakítannál és egy kicsit egyedül lennél és átgondolnád, hogy neked mi is kell. Aztán ha még mindig úgy érzed, hogy szerted, akkor ezt újra megbeszélnétek.
2008. nov. 6. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én minden kapcsolatomnál azt hittem h ő az igazi, ő a nagy szerelem stb... Miután szakítottunk és jött a következő 2-3hónap mulva, rá is azt hittem h ő a nagy ő és az exet elis felejtettem, és rájöttem hogy nem is szerettem. De a 3. kapcsolatom is így indult, nagy love meg minden, szakítottunk, viszont a köv barátomat nem tudtam szeretni igazán, ő nem tudta elfeledtettni az exemet, míg végülis másfél év után vissza mentem az exhez, most másfél éve vagyunk együtt, és már a menyasszonya vok. A lényeg a storymból h ha egy másik aranyos, jóképű mittomén milyen jó srác nem tudja elfeledtettni az exedet, ha késöbb is ugy érzed hogy nagyon szereted, akkor szereted...
2008. nov. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!