Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem? Vagy már múlt?
Régen kezdődik.......szerelmes voltam x-be. Ő volt az első igaz szerelmem.(rózsaszín felhőbe voltam,csak rá gondoltam). Utána találkoztam y-al. y belémzúgott de ezt én tudomásul se vettem. Aztán x-el csúnyán összevesztünk, egész éjszaka sírtam....szörnyű volt!!! És akkor jöttem rá hogy y-ba is szerelmes vok. y viszont addigra már kiszeretett belőlem és barátnője lett......Én ezt elfogadtam és elfelejtettem y-t. Eltelt azóta 1 év. Nemrég volt egy iskolai program amin én is meg x is ott volt. És hirtelen megnyugtató volt hogy ő is ott van, meg azthiszem örültem is egy kicsit neki.
Most olyan mintha megint beleszerettem volna, de közbe nem is. Az az igazság hogy én se tom pontosan. De olyan rossz emlékek is eszembe jutnak róla. Nem szeretnék még1x szerelmes lenni belé. Vagy csak félek megint a szörnyű csalódástól??? Vagy már nem is szeretem csak eszembe jut hogy őt szerettem elsőnek????
A szeress inkább z-t dolog nem tom őszinte volt e de az sem rossz ötlet, de az előttem szóló meg húzza le magát, tapló!
Erre csak annyit tudok mondani, hogy várj egy picit,hátha az idő kicsit rendezi a dolgokat a szívedben és a fejedben.Valószínű h sokkal nagyobb az esély arra hogy az emlékek miatt hiszed hogy szereted.Viszont nem tudom min vesztetek össze hisz az is lényeges.lehet hogy fáj,de gondolod végig az régi időket és hogy megérte e összeveszni, megérné e újra összejönni, és hogy érdekled e még.Ha pedig kevés rá az esély, zárd le magadban, mielőtt felemésztene.Tapasztalatból beszélek:)remélem segítettem. De ami örök igazság! Az idő mindenre gyógyír...majd megtapasztalod ha eddig nem tapasztaltad volna:)sok jót kívánok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!