Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy a pasim 4 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a pasim 4 év alatt nem volt szerelmes belém. Mit tegyek? Ez megalázó.

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, 4 éves kapcsolatban.

A pasim 1 hete nagyon furcsán viselkedik, rengeteget bókol, keres, meghív minden nap étterembe, értem jön Budára autóval(én 2 órányira lakok), mindennel szemben előre helyez.

Ma viszont kibukott belőle valami. Közölte, hogy ő eddig nem volt belém szerelmes, a szex az rossz volt velem, tudja, hogy engem senki nem szedne el tőle, stb stb, de rájött, hogy mennyire fontos vagyok neki és helyre akarja hozni.

Nekem ő életem első szerelme, és totál magamba zuhantam. Megkérdeztem, hogy akkor miért húzta az időmet, mire az volt a válasza, hogy ritka a személyiségem,és csak pozitív tulajdonságom van, amit nem akart sosem elveszteni.

Nem keltettem fel a nemi vágyát, meg semmi, de mint legjobb barát sose akart elveszíteni, és most rájött, mekkora barom volt, hogy régen így érzett.

Én ezek után gondolkozási időt kértem, ő meg könyörög, hogy adjak neki esélyt.

Én nem tudok ebből felállni. Engem így még nem aláztak meg.

Tényleg nem vagyok szép lány, sőt, sose volt nagyon udvarlóm, ez volt az első kapcsolatom.

Egyszerűen nem jutok szóhoz, egész nap bőgök, és megbuktam már két tárgyból egyetemen(Még van esélyem javítani), annyira rosszul érzem magam.

Nyugtatót is bekellett vennem, hogy aludni tudjak. Úgy érzem, hogy semmit nem érek.

2018. dec. 5. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szerelem nem felesleges érzés. Igaz, hogy elmúlik, de kialakítja azt a kötődést, ami az elmúlta után is összetartja a párokat.

Ha szerelem nélkül van együtt két ember, abban a pillanatban vége lesz, amikor valamelyik végre kölcsönösen lesz szerelmes másba. Ez igaz akkor is, ha az elején volt szerelem, de akkor az ember nehezebben szeret bele másba, mert nincs akkora hiányérzete. Én akkor se értem, hogy az elején ezek az emberek szerelmet hazudnak??? Vagy akik sok év után kapták meg, hogy a párjuk nem volt soha szerelmes beléjük, azok soha nem kérdeztek rá?

2018. dec. 6. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

dobd ki.

de előtte írj neki egy hosszú levbelet, és írd meg mekkora tapló majomnak tartod, és te NEM KÉRSZ BELŐLE.

könyörögjön annak, aki elég hülye, hohgy ezt benyalja.

tiltsd le mindenhonnan.

aztán ha valahogy meg tudod szívatni, ne késlekedj vele.

biztos van vmi gyenge pontja.

ezért a 4 éves hülyítésért járna neki valami reváns!!!!

2018. dec. 6. 03:27
 13/14 Girlll3 ***** válasza:
35%
Jézusom! Ennél a gázos pasinál jobbat érdemelsz. Remélem, hamar begyógyul a lelki sebed.
2018. dec. 7. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs, férfiként írom, számomra egyértelmű, hogy megcsalt és így vezekel. De meg is fog máskor is. Remélem, azóta leléptetted.
2019. nov. 27. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!