Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fontos nektek, hogy egy fiú intelligens legyen? Vagy gáz, ha okos?

Persze, hogy fontos, nem csak dugni kell egy kapcsolatba, a lányoknak fontos, hogy néha el lehessen beszélgetni egy fiúval, bármiről :)
17L

13:01 vagyok.
Én azoktól is falra mászok akik nem képesek egy mondatot hiba nélkül leírni....iszonyatosan kiábrándító és visszataszító :P
Úgyhogy fiú irány a könyvtár és a helyesírás szótár:D:D:D

11:09
Hallod, tele vagyok pénzzel, 3 kocsi a garázsba minimum, és havonta cserélgetem őket. Sportos alkatom van, napbarnított, jóképű vagyok, elegáns, és értek hozzátok, és imádnak is a nők. TÉGED viszont le se köpnélek, mert azt sem érdemelnéd meg. Ha ezt a stílust valahogy megszikráztatnád előttem, kb leszopatnálak a corvettemben, és kib.asználak a pusztába a semmi közepére mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül. Ennyit érsz. Ha k.urvázni akarok, akkor elmegyek, és kifizetem. Olcsóbban kijövök mint veled, ráadásul szebb is nálad, és jobban érti a dolgát...túl sokat akar a szarka k.urva...ébredj fel csillagbogár..bilibe lóg a fejed.

utolsó vagyok, valami lemaradt.
Ráadásul az örömlány nem nyafog, hanem mindent megtesz, hogy jólérezzem magam.

A nyelvkritikus vagyok:D
Kedves Kérdező egyáltalán nem neked szólt :P
Csak leírtam bónuszként, hogy még mi lehet taszító egy fiúban :P
17,L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!