Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ki van akadva az exem, a gyerekünk és az anyám miatt. Mi a jó megoldás?
Harmotok kozul egyedul az anyad normalis.
Milyen alapon varod el, hogy ne foglalkozzon az unokajaval? Raadasul a sajat hazaban.
Fúj, de undorító vagy.
Azt tanácsolom, hogy növessz gerincet, mert bizony apa vagy, de a legalja. Nem tudod magadról levakarni spermadonor szereppel.
Szerencsétlen gyereket sajnálom, mert úgy fog felnőni, hogy a nagyanyja törődik vele, az apja nem. Én ezt nem hagytam volna..
Anyaként páros lábbal rugnám ki a felnőtt gyerekem a házamból, ha nem lenne hajlandó foglalkozni a gyermekével.
A csajt valamennyire megértem, de azért mégsem. Az persze elítélendő, hogy létrehoznak a pasival egy életet felelőtlenül, de megesik, hogy hibázunk, ezért vagyunk emberek. Az érthető, hogy nem akadályozta a létrehozott élet végbemenetelét az abortusszal. Azt viszont nem vagyok képes felfogni, hogy tud azzal a tudattal élni, hogy a gyermeke apai nagymamája segíti, miközben az apja nem része a gyerek életének.
Én egyedül neveltem volna fel, mert szerintem az a jobb döntés. A gyerek így le tudja zárni az aparészt valamennyire, kevesebbszer fog feljönni a dolog, kevésbé fogja bántani, és könnyebb lesz, ha egyszer nevelőapa kerül a képbe két új nagyszülővel. Max a gyermek 1 éves koráig engedném a segítséget, de az már szinte kínzásszámba megy, hogy elszakadjon egy nagymama a csecsemő unokájától..
Bár kamu lenne..
Ja és az exed nem közted és a gyerek között választott, hanem egy megfogant élet elvétele és egy párkapcsolat befejezése volt tálcán.
Elhiheted, hogyha a magzat/embrió és a te életed lett volna tálcán, téged választott volna.
15: a kapcsolatnak minden esetben vége lett volna, akkor is, ha elveteti. Így itt csak arról döntött, hogy megtartja vagy elveteti. Ha tényleg jó anya és ügyesen helyt áll, akkor jól döntött.
Jobb párt érdemel, mint a kérdező.
A nagy tábornak igaza van, a felelősségtudatod egy nulla. Oké, most tekintsünk el ettől, megírtad, hogy nem vagy egy apatípus. Oké. Az exed neveli a gyereket, nagyi besegít, ez is oké.
Ami nem oké a képletben az az új vsaj féltékenykedése és anyukád megjegyzései.
Tessék velük külön leülni egyesével és jól megmondani merre hány méter, mert másképp esélytelen, hogy megoldd. Ha meg a csaj nem érti meg, mehet amerre akar.
30N
fiús anyuka vagyok.
nehezen tudom elképzelni, hogy a gyerekem így viselkedne egy ilyen helyzetben, de hogy én is maximálisan gondoskodó nagymama lennék, az biztos.
és igen, a nagyinak joga van elismerni, hogy a gyerek anyja ügyes. bárhol, bármikor. nehogy már te szabd meg, ha már egy gilitta vagy.
amúgy mióta van meg az új csaj? 2 hónapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!