Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van erre jó megoldás, bennem a hiba?
Ezt valahogy olyan formában kellene neki elmondani, hogy értse, hogy társaságra vágysz, elsősorban az ő társaságára, meg hogy gyakrabban rendezze le.
Az ilyen nem érdemlek annyit, bezzeg, ha neked kedved van kezdetű mellékvágányokat meg kerülni kell.
Tedd világossá, hogy te csak intéztél hozzá egy kérést, amit ha akar, akkor teljesít, ha nem, akkor nem. Nem kell megindokolni, hogy miért vagy miért nem és firtatni sem kell, hogy ez most neked jogos vagy nem jogos kérésed, csak tegye meg vagy ne tegye meg szándéka szerint és akkor te örülni fogsz vagy szomorú leszel. Ennyi.
32/f
Sajnos egyik féllel sem könnyű szót érteni, mert folyton azt firtatja mindegyik, hogy "de miért kérsz, milyen alapon kérsz te tőlem bármit, hiszen kiválogattam mindazt, amihez kedvem volt és már meg is tettem".
Esetleg hozd fel kérdező, hogy ez sem más, mint a lány kérés, hiszen te is csak egy igent vagy egy német várnál, amiből legalább dolgozni lehetne.
32/f
Dolgozik,eltartja a családot,munka után már nyűg neki hogy otthon is kellene valamit csinálnia,nyűgnek érzi hogy te nyűgös vagy,meg be kell segítenie,hisz úgy van vele te egész nap otthon vagy,ez a feladatod.Ezek után azt érzi mivel ő dolgozik,megérdemel egy kis szabadságot,hogy erre-arra mászkáljon.Ez olyan tipikus ami szokott történni általában ilyenkor.Én leültetném,és nagyon komolyan azt mondanám neki : most ebből elég Drágám.Kössünk egyezségeket.Elmondom nekem mi nem jó,mondd el te is neked mi nem tetszik.Akkor kezdem én.Szeretném ha naponta mikor hazajössz,legyél a gyerekekkel 3/4 órát,hogy meg tudjam mosni normálisan a hajam,vagy rendet tudjak rakni.Szeretném ha heti egyszer a gyerekekre vigyáznál miközben elmegyek 1 órára sétálni,vagy fodrászhoz,vagy boltba,tök mindegy,csak ki a levegőre egyedül.Mindezekért cserébe megígérem,hogy ha elmész valahova,nem hivogatlak merre jársz.A gyerekek közösek,nemcsak az enyémek.Én vezetem a háztartást,nyugodt életet biztosítok,de cserébe elvárom hogy segíts nekem mikor otthon vagy,ez mellett lehet saját időd is.És akkor most meséld el,te mit szeretnél,min változtassunk ...
Én így beszélnék vele.Nyugodt hangnemben,mert különben nem érti meg.Veszekedést mellőzni,hogy bezzeg ez meg az van,őt is csitítani ha kezdene ideges lenni.Mindegyikőtök elmondja búját-baját.Ha mégsem változtat ? Akkor viszont rendesen el kell gondolkozni kit választottál magadnak,mert ő nem igazi partner.Neten keress az élőhelyeden,vagy környékbeli barátnőt,ez sokat segítene.Találj 1 személyt,akivel el tudsz menni valahova,vagy ő tudna hozzád menni napközben kicsit beszélgetni.Túlságosan papucs vagy ebben a kapcsolatban.Mondj nemet néha.Ha nincs kedved a szexhez,ne csináld ! Azt kell hogy érezze,hogy van önbizalmad,nem fog tudni dirigálni neked,nem az van mindig amit ő akar.
Na hatos a te hapsid igazán irigylem. Ha tényleg ilyen korrektül és normálisan tárgyalsz, veled öröm lehet együtt élni. Komolyan.
32/f
Két dolgon átsíklott mindenki. Elmegy 5 percre cigiért és másfél óra amíg hazaér. És még neki áll feljebb, hogy hadd éljen egy kicsit. Ha otthon van, 10 percenként fél óra a wc-n. Szexelni jó ha heti egyszer akar. Szerinted ezek mit jelentenek?
Most már csak egy kérdésem van, ugye a telója otthon le van némítva?
Barátnője van, egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!