Win10 usb billentyűzet nem jó, megoldás?
Tegnap raktam össze egy gépet. I5 6500, 8gb ram, gigabyte h310ms2v, gtx 1060 3gb
Felraktam a win 7et de sajnos nem támogatja a proci, ezért fel kellett tegyem a win10et. Felraktam minden jó volt Csak nem tudtam az nvidia geforcet frissíteni, mert ezzel a windows verzióval nem kompatibilis. (Win10 pró driverekkel, ncore-ról)
Lefuttattam egy driver updatert ami a telepítőben volt, gondoltam megoldja at nvidia problémát, de sajna nem oldotta meg és már a billentyűzet se működik. Azt írja ki : USB KEYBOARD csoportházirend letiltotta a beallitast.
Hány bites Windows 10 fut a gépen?
És van egy rossz hírem számodra. Az alaplap és a videokártya nem jók egymással. Ugyanis az alaplap csak Windows 10 64 bites verziót támogatja, a videokártya pedig csak a Windows 10 32 bites verzióját támogatja.
És a drivereket pofonegyszerűen betudod szerezni a gyártó weboldaláról. Persze ha támogatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!