Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző kapcsolataidból milyen tanulságaid vannak? Mikre jöttél rá a kapcsolataid során?
ellentmondok egy pár dolognak:
- jácccc amíg lehet, mert később nem tudod visszafordítani
- lehetőleg a te kezedben legyen a gyeplő ne az övében
- szeress mértéktelenül de ne menj a másik agyára
- senki nem olyan, mint amilyennek az elején beállítja magát...később úgyis ellentmond saját magának
- ha valami nem jó ki kell lépni belőle...kár húzni nyúzni ha azt érezzük hogy nem lesz már többé ugyanaz..
- soha többé nem mondom el senkinek a múltam mert felhasználják ellenem pedig a bizalmam jeléül adtam ki magamból...
stbstb...azt hiszem lenne még mit leírnom...
a lényeg hogy a legbiztosabb te magad...magadra mindig számíthatsz...másra feltétlenül nem mindig...(hűűű ez értelmes lett...)
21L
Ne öntsd ki a lelkedet egy nőnek, mert kiismer, majd megun. Ha lelkizel vele, előbb-utóbb csak az egyik "jóbarátját" fogja látni benned.
Továbbá néha húzni kell az agyát, lelépni napokra, szintén azért nehogy megunjon.
Szomorú, de ez van.
1. Ne bocsásd meg ha megüt.Még azt se ha kezet emel rád.
2.Haggyunk teret a párunknak.
3Támogassuk sokmindenben, ha valami mégsem jó észérvekkel próbáljuk lebeszélni róla.
4.A megcsalás nem bocsánatos...
14:55 -ös:
"lehetőleg a te kezedben legyen a gyeplő ne az övében "
ezek szerint ha az ő kezében van, és nem az enyémben, akkor az nekem szar.
ha az én kezemben van és nem az övében, akkor meg neki. ez így sehogy sem jó.
a többivel viszont egyet értek, amit írtál.
Ne tesztelgesd a másikat, ne féltékenykedj minden apró dologra, ne próbáld meg te is féltékennyé tenni, ne legyél naiv, de bízz a másikban.
Kb ennyi :D És ezt 1 kapcsolatból...
Legyél őszinte! Még ha nem is fog neki tetszeni az amit mondasz, jobb ez, mintha mástól tudná meg (még ha apróság is)
Ne csak a csaja/pasija legyél, hanem a legjobb barátja is egyben, akivel megoszthatja a gondjait.
Ha szakítotok- bármi miatt is- ne meséld el fűnek fának a titkait, a gyenge pontjait. Megbízott benned, azért mondta el, ezt tartsd tiszteletben. (Nem, még a megcsalás sem ok arra, hogy megtedd!! És ha ő megtette, te csak azért se tedd meg. Azért mert ő h*lye,nem kell neked is annak lenned...)
Ha megéri legyél türelmes.
Tiszteld,szeresd.
Legyél a barátja akivel beszélgethet,és párja akit szerethet. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!