Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment tönkre az előző kapcsolatod vagy kapcsolataid?
Félrelépett, és nem kapott második esélyt.
Nem bántam meg! Ma már tudom, nem ő volt az igazi, hanem a férjem :)
25/L
2 kapcsolatom volt eddig. Az első 1.5 évig tartott, a mostani 2.5 éve tart.
Az első barátommal azért szakítottam mert soha nem volt rám ideje, hétköznap suliba járt és dolgozni, amikor este hazament akkor az apja ugráltatta és otthon kellett dolgoznia. Heti 1x találkoztunk pedig 1 városban laktunk. Volt, hogy megbeszéltünk lejön hozzám du 3-ra, 5-kor felhívtam telefonon, hogy mégis hol van. Közölte, hogy mégse tud jönni mert az apja megint kitalált neki valamit. Minden egyes alkalommal ez ment, vagy amikor jött is, akkor 2-3 órákkal később mint ahogy megbeszéltük.
Amikor együtt voltunk nem mentünk sehova, folyton csak tvztünk meg aludt mert ő fáradt volt. Rosszul éreztem magam, mert heti 1 alkalommal találkoztunk pár órát és annak a nagy részét is végig aludta, nekem meg nem volt szívem felkelteni. Nem vagyok nagy igényű, annyival is beértem volna ha néha napján elmegyünk sétálni de nem, őt nem lehetett otthonról kimozdítani.
A szüleim nem szerették, egyenesen utálták, szerintük egy sunyi ember, így mindig mindenféle eszközzel próbáltak minket szétválasztani.
Mivel fiatal vagyok ezért igényeltem volna egy kis kikapcsolódást néha, ő meg olyan volt mint egy 50-60 éves megkeseredett ember akinek ilyenre nincs szüksége, és az életét teljes egészében kiteszi a munka (18 évesen)...
Ne értsétek félre, nem azért dolgozott mert rosszul álltak anyagilag, sőt nem is kellett otthon leadnia pénzt. Mert ha így lett volna akkor megértőbben kezeltem volna a helyzetet. De mivel ennyire kiütközött közöttünk, hogy teljesen más az élettel kapcsolatos felfogásunk ezért vége lett a dolognak.
Azóta megtaláltam a megfelelő párt magamnak, ő is dolgozik és tanul mellette, mégis van rám ideje. :)
22/L
Nem bírtam elviselni a makacsságát.Kompromisszumot képtelen volt kötni, a jövőképünk egyezett ugyan, de idegesített ahogy társaságban viselkedett.Kettesben fantasztikusan kijöttünk, így még soha senki nem szeretett és fogadta el minden hülyeségem.De ez egy életre kevés.Nem tudta beosztani a fizetését sem, és marhára nem érdekelte.A gazdagabbakat szidta éjjel nappal.3 milliós hiteltartozása volt, és még akart felvenni.Nem vagyok anyagias, vajas kenyérrel is elvagyok, de nem így akarok közös életet kezdeni.
22 L
Túl sokat adtam, kérni nem kértem. Megcsalt... nesze neked öt év.
28F
Az előzőnek több oka is volt, a két legfontosabb talán, hogy semmi jövőképe nem volt, én meg eléggé tervezős és ambíciózus vagyok. A másik ok, hogy ha ivott, iszonyú agresszív volt, és a végén már féltem tőle.
Az agresszív viselkedés sajnos több kapcsolatomban probléma volt, úgy tűnik, én vonzom ezeket :(
Most épp nincs barátom, nyalogatom a sebeimet.
23/L
otthagyott a volt barátnőjéért, ezekután pedig visszajött hozzám. állítólag meg is csalt, de ezt mai napig nemtudom 100%ra...aztán "kiszeretett belőlem"...persze megint a csajnál kötött ki...
pont ma van 2 éve hogy elhagyott a csajért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!